ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του τουρνουά μίνι βόλεϊ «Αρκαδιομαχιες 2019»

Με αμείωτο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19/05 η 2η αγωνιστική του τουρνουά μίνι βόλεϊ για τα δημοτικά σχολεία Ρεθύμνου «Αρκαδιομαχιες 2019».

Οι μικροί αθλητές της πόλης μας γέμισαν για άλλη μια φορά το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη και μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε περισσότερο γιορτή παρά αγώνες ,έπαιξαν βόλεϊ και έφαγαν υγιεινά σνακ και φρούτα που μας είχαν προμηθεύσει απλόχερα οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι των «Αρκαδιομαχιων 2019» ,οι ομάδες τελείωσαν τους αγώνες κατάταξης των ομίλων τους και την επόμενη αγωνιστική (24/05) θα παίξουν για να βγουν οι 9 καλύτερες ομάδες του νόμου Ρεθύμνου ενώ οι υπόλοιπες θα λάβουν μέρος σε δράσεις που αφορούν το βόλεϊ και την ανάδειξη των αθλητικών τους δεξιοτήτων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ άλλη μια φορά στους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης μας, τα εκπαιδευτήρια Πολυχρονάκη-Καπαϊδονάκη και το καφεκοπτείο/ξηροί καρποί ΜΠΑΧΑΡΙ που προμήθευσαν τους 200 μικρούς αθλητές με εμφανίσεις για τους αγώνες. Τα σνακ του αγώνα ήταν από το παντοπωλείο/καφετέρια The Greek project ,τα φρούτα από την Φρουτενωση Τσιχλακης-Πολιουδάκης ενώ δίπλα μας για αυτή την αγωνιστική είχαμε και την εταιρία ‘Φρεσκούλης’ που παρείχε ατομικά παιδικά γεύματα για όλους τους αθλητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε επίσης τους χρυσούς χορηγους της διοργάνωσης : Διδασκαλείο Χαμαρακης Γιώργος, patisserie Σκαρτσιλακης, επιγραφές/χαράξεις Taftar, παιδότοπος Δεντροσπιτο, εταιρία ένδυσης Macron/Κεντητική Κρήτης, ιατρικό εξοπλισμό Medica, κομμωτήρια After Hair and Nails, οπτικά Ανδρουλακης, ασφάλειες Ρουσάκης ,ψηφιακες εκτυπωσεις Λιανδρης και χρώματα Γαλερος. Χορηγός επικοινωνία Rethymnosports.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ερυθρό Σταυρό που για άλλη φορά ήταν δίπλα μας και φυσικά δε πρέπει να ξεχνάμε τους εθελοντες από τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ όπου η βοήθεια τους ήταν εξίσου σημαντική.

Επόμενη αγωνιστική την Παρασκευή 24/05 10:00-13:00 όπου σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε από κοντά τους μικρούς μας αθλητές και γευτείτε και εσείς τις τροφές των αθλητών.

Διοργάνωση: ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ