ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball»

Με πολλά χαμόγελα και μπάσκετ διεξήχθη η 4η αγωνιστική του σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball», στα ανοικτά γήπεδα των 4 Μαρτύρων.

Για 4η φορά τη φετινή σεζόν εκατοντάδες μικροί μαθητές των 14 Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν στη μεγάλη μπασκετική γιορτή που διοργανώνεται στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist». Τα παιδιά επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα, εκπροσωπώντας τα σχολεία τους, με στόχο την άθληση και τη χαρά της συμμετοχής.

Οι μικροί καλαθοσφαιριστές το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Από αυτήν την μπασκετική γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει η μασκότ του Ρέθυμνο Cretan Kings, Κερατούκλης, ο οποίος μοίρασε αγκαλιές και χαμόγελα.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Assist ευχαριστεί θερμά τον γυμναστή του Ρέθυμνο Cretan Kings Χρήστο Μαραυγάκη, τον Μανώλη Καλοκύρη και τους αθλητές του εφηβικού τμήματος του Ρέθυμνο BC Κωνσταντίνο Μανετάκη, Δημήτρη Καμπανάκη για τη βοήθεια τους στη διαιτησία των αγώνων, τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου, την εταιρεία Entasis, καθώς και όλη την εθελοντική ομάδα για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους στην άρτια διοργάνωση της 4ης αγωνιστικής.

Χορηγοί του 6ου τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN, το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com και το νερό SAMARIA.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
(Γήπεδα 4 Μάρτυρες)
Α’ Όμιλος
14ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 5ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 14-13
2ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 6ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 23-11
13ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 8ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 20-9
Ρεπό: Δ.Σ. Ρουμελίου

Β’ Όμιλος
1ο Δ.Σ. Ατσιποπούλου – 16ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 20-0 α.α.
3ο Δ.Σ. Ρεθύμνου – 7ο Δ.Σ. Ρεθύμνου 19-28
Δ.Σ. Γερανίου – Δ.Σ. Πλακιά 35-7
Ρεπό: 15ο Δ.Σ. Ρεθύμνου