ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του 4ου σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή η 5η αγωνιστική του 4ου σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball» στο γήπεδο του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου.

Εκατοντάδες μικροί μαθητές συμμετείχαν στην προτελευταία μπασκετική γιορτή που διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη σεζόν από το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist». Από τις 09.00 το πρωί ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για τα παιδιά έως αργά το μεσημέρι, όπου «παρέλασαν» συνολικά 18 Δημοτικά Σχολεία του Νομού Ρεθύμνου.

Τη διοργάνωση παρακολούθησαν και οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings Στέφαν Μούντι και Άγγελος Δραγάτης, οι οποίοι έπαιξαν και έδωσαν συμβουλές στους μικρούς μαθητές, ενώ δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Για ακόμη μία φορά έδωσε το «παρών» ο Κερατούκλης, προσφέροντας αγκαλιές και άφθονο γέλιο.

Παράλληλα με την αγωνιστική δράση, στο γήπεδο βρισκόταν, για 2η φορά, αντιπροσωπεία του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Ανεμόμυαλοι Club», συνεχίζοντας τη δράση για την εγγραφή και την ενημέρωση νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ηλικίας από 18 έως 45 ετών με τη λήψη επιχρίσματος (σάλιο). Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εγγράφηκαν ως εθελοντές, με τα δείγματα να καταχωρούνται στην Παγκόσμια Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, αυξάνοντας τις ελπίδες πολλών ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού σχολείου για την άψογη φιλοξενία, την εθελοντική ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου.

Χορηγός του τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN και το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com.