ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ολοκληρώθηκε το 11ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 στο Ρέθυμνο – Πρωταθλήτρια η Αστυνομία!

Με τους τελικούς αγώνες ολοκληρώθηκε το 11ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 με διοργανωτή για ακόμα άλλη μια χρονιά το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου.

Ένα πρωτάθλημα που θα περάσει στην ιστορία σαν το μεγαλύτερο σε διάρκεια διότι ως γνωστόν με τα προβλήματα-καραντίνες που δημιούργησε ο covid-19 ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου του 2020 με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής διακόπηκε… και ξανάρχισε τον Οκτώβριο και συνεχίστηκε μέχρι και τον Νοέμβριο (02/11/20) του ίδιου έτους με την διεξαγωγή της 4η αγωνιστικής.

Οι δύο αναμετρήσεις των τελικών πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 6 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου με τον μικρό τελικό μεταξύ των ομάδων Platanos Tours – Δικηγόροι να προηγείται του μεγάλου τελικού με αντιπάλους Τ.Ε.Ε. Ρεθ./Μηχανικοί- Αστυνομία. Στο μικρό τελικό είχαμε την επικράτηση του Platanos Tours έναντι των Δικηγόρων με σκορ 5-3 ενώ στο μεγάλο τελικό η Αστυνομία στέφθηκε πρωταθλήτρια κερδίζοντας την ομάδα του Τ.Ε.Ε. Ρεθ./Μηχανικοί με σκορ 2-1.

Οι ομάδες στους τελικούς συμμετείχαν με τους εξής:

Μικρός Τελικός
Platanos Tours – Δικηγόροι 5-3

Platanos Tours: Velkov I., Δημούδης Γ., Muja S., Σκέρλος Λ., Hebaj F., Βασιλάκης Ι., Ανυφαντάκης Ν., Χόμπης Χ., Καραμιχάλης Ι., Βαρδάκης Η., Kume A., Βουγιουκαλάκης Μ.
Δικηγόροι: Αργυρόπουλος Α., Γεωργαλής Φ., Γιάχος Δ., Κουρμούλης Γ., Κυραμαριός Μ., Μοράκης Α., Παπαδάκης Χ., Πετροπουλάκος Σ., Σταρράς Γ., Σταρράς Σ., Τσικνάκης Ν., Zappone R.

Μεγάλος Τελικός
Τ.Ε.Ε. Ρεθ./Μηχανικοί- Αστυνομία 1-2
Τ.Ε.Ε. Ρεθ./Μηχανικοί: Δρουδάκης Γ., Ηλιάκης Ε., Κανακάκης Α., Κυδωνάκης Ρ., Μαθιουδάκης Σ., Παπαγιαννάκης Ε., Πασπαράκης Μ., Πελαντάκης Α., Δασκαλάκης Ν., Συμεωνίδης Κ., Φυρογένης Κ., Όθωνας Μ., Παρασύρης Ν.
Αστυνομία: Φραγκούλης Γ., Κολυβάκης Ι., Γαμβρέλας Γ., Κυλάφης Φ., Βρουλιδάκης Α., Ξερουδάκης Σ., Μήτσιου Σ., Καράλης Γ., Καραπιδάκης Ε., Μαθιουδάκης Ι., Ευδόγλου Α., Μπουντούρης Γ.

Στην όμορφη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου και στον θεσμό του εργασιακού αθλητισμού-ποδοσφαίρου οι διοργανωτές φρόντισαν έτσι ώστε όλα να είναι όπως πρέπει…. Μετά από ψηφοφορία των ομάδων η ομάδα των Δικηγόρων ψηφίστηκε ως η ομάδα με την καλύτερη συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, επίσης βραβεύτηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδος των Δικηγόρων Στυλιανός Σταράς ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης. Σε όλες τις συμμετέχοντες ομάδες απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής ενώ στις 3 πρώτες μετάλλια και κύπελλο στον πρωταθλητή. Επίσης αναμνηστικούς επαίνους και μετάλλια παρέλαβαν όλοι οι Διαιτητές αλλά και οι Γιατροί της διοργάνωσης.

Τις προαναφερόμενες απονομές έκαναν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου Κος Αλεβιζάκης Ευάγγελος , εκ μέρους του Δήμου ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Κος Λαχνιδάκης Δημήτριος, της συντονιστικής επιτροπής του πρωταθλήματος οι Κοι: Δελήμπασης Κυριάκος, Μανωλακάκης Γεώργιος, Σπυριδάκης Σπυρίδων, Λυρώνης Γεώργιος και ο εκπρόσωπος της ομάδος του Εθνικού Κος Αλεξάκης Γεώργιος. Αμέσως μετά ακολούθησε πλούσιος μπουφές προσφορά των ομάδων δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να δημιουργήσουν μια μεγάλη παρέα-οικογένεια όπως αρμόζει στο θεσμό.

Άπαντες έφυγαν χαρούμενοι – ευχαριστημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού για το 12ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 της νέα σεζόν ευχόμενοι να έχουν όλοι υγεία, καλό καλοκαίρι και οι συνθήκες να το επιτρέπουν για ομαλές διοργανώσεις χωρίς διακοπές στο μέλλον.