ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε το 1ο Καλοκαιρινο Camp της Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α.

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 31 Ιουλίου το 1ο καλοκαιρινό camp που διοργάνωσε η Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. Η νεοσύστατη ακαδημία ποδοσφαίρου του Αγ. Βασιλείου που έχει την έδρα της στο γήπεδο Σπηλίου κλείνοντας επίσημα ενάμιση μήνα λειτουργίας με την διεξαγωγή του εν λόγου Camp (16 Ιουνίου έως και 30 Ιουλίου 2014) πραγματοποίησε μια πρωτότυπη γιορτή θέλοντας να τιμήσει τα παιδιά που συμμετείχαν.

1ο Καλοκαιρινο Camp της Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α.Η εν λόγω γιορτή έλαβε χώρα μακριά από κάθε αγωνιστική δράση και γήπεδα ποδοσφαίρου, σε μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με ποδοσφαιριστές, γονείς, παράγοντες και προπονητές να δίνουν το παρόν με όλη τη καλή τους διάθεση.

Σαν χώρος διεξαγωγής και πραγματοποίησης της γιορτής επιλέχθηκε από τη διοίκηση και τους προπονητές της Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. η παραλία της Τριόπετρας, προκειμένου να κάνουν τις βραβεύσεις, τις απονομές, τα κεράσματα, και να δημιουργήσουν μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις τόσο για τα παιδιά, όσο για τους γονείς και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Άλλωστε το απέραντο γαλάζιο σε συνδυασμό με τη χρυσή απόχρωση που άφηνε το ηλιοβασίλεμα πλαισίωναν από μόνα τους με μαγικό τρόπο αυτή την εκδήλωση.

Το επόμενο ραντεβού προς όλους δόθηκε για την 1η Σεπτεμβρίου όπου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων, για την χειμερινή περίοδο και την ποδοσφαιρική σεζόν γενικότερα 2014-2015.

Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ