ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομιλία με θέμα: «Η ψυχική ανθεκτικότητα σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται μέσα από τα μάτια των εκπαιδευτικών»

Το Κέντρο Πρόληψης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, στα πλαίσια των δράσεων του για την εκπαιδευτική κοινότητα, διοργανώνει σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και την Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Ρεθύμνου, διαδικτυακή ομιλία για εκπαιδευτικούς με θέμα: «Η ψυχική ανθεκτικότητα σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται μέσα από τα μάτια των εκπαιδευτικών», με ομιλητή τον κ. Ηλία Γκότση, Ψυχοθεραπευτή – Κοινωνιολόγο – Συγγραφέα και Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Εκπαίδευσης ΟΚΑΝΑ.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 18.00, μέσω της πλατφόρμας Ζoom.

Τον τελευταίο χρόνο η εκπαιδευτική κοινότητα έχει αντιμετωπίσει και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει, αλλεπάλληλες αλλαγές και μετατοπίσεις. Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει και οι εκπαιδευτικοί καλούνται και αυτοί με τη σειρά τους να ανταποκριθούν σε νέα δεδομένα και νέες εκπαιδευτικές συνθήκες.

Στόχος της διαδικτυακής μας συνάντησης είναι να αναζητήσουμε σημεία στήριξης και ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών στο ρόλο τους, αλλά και να διερευνήσουμε τις επιλογές και τις δυνατότητές μας σε κρίσιμες εξελικτικές καμπές, όπως αυτή που βιώνουμε.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή στο forms.gle/5a2WBnoyfy55FSdG8 ή στο info@prolipsis.gr έως τις 19 Απριλίου 2021.