ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου: 3η Θέση για την Ηλιάκη

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου έλαβε χώρα το Πρωτάθλημα Ε3 10ης εβδομάδας της Ζ’ Ένωσης για  αθλητές 12, 14 και 16 ετών. Η διοργάνωση διεξήχθη στον ΟΑ Σητείας για την κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 14 και στον Γ.Σ. Λυβικός Ιεράπετρας για τις κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια 12 και 16 ετών.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου έδωσε το παρόν με τους εξής αθλητές: Σπυριδάκης Γιάννης, Κοτζαμπασάκη Έλενα και Νίνου Μαρία για την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 12, Ντινόπουλος Μάνος, Κατημερτζόγλου Γιώργος, Μαυρομάτης Μιχάλης, Παρασύρης Σοφοκλής και Ηλιάκη Αθηνά για τα Αγόρια-Κορίτσια 14 και Νίνος Νίκος για τα Αγόρια 16.

Στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα οι επιδόσεις των αθλητών μας ήταν πολύ καλές, με τον Νίνο Νίκο και τον Μαυρομάτη Μιχάλη να φτάνουν στην 8αδα και την Ηλιάκη Αθηνά μέχρι τα ημιτελικά.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 12, ο Σπυριδάκης Γιάννης ηττήθηκε στους 16 από τον Δολιανίτη Ηλία (Ηράκλειο ΟΑΑ) όπως και η Κοτζαμπασάκη Έλενα, η οποία έχασε στους 16 από την Πρωιμάκη Ευαγγελία (ΟΑ Σούδας). Η Νίνου Μαρία ηττήθηκε στους 32 από την Δερμιτζάκη Ελένη (ΑΚΑΔ Αντισφαίρισης Χανίων).

Στην κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 14 ετών, ο Μαυρομάτης Μιχάλης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κερδίζοντας στους 16 τον Αμανάκη Ζαχαρία (Ηράκλειο ΟΑΑ) και χάνοντας στη συνέχεια στους 8 από τον Καρακώστα Σπυρίδωνα (Ηράκλειο ΟΑΑ), που ήταν και φιναλίστ της διοργάνωσης. Από τον Καρακώστα Σπυρίδωνα ηττήθηκε και ο Παρασύρης Σοφοκλής, στον γύρο των 16, αφού πρώτα νίκησε στους 32 τον Γιαννακάκη Γιώργο (Ηράκλειο ΟΑΑ). Ο Ντινόπουλος Μάνος ηττήθηκε από τον Στρόμπα Ιωσήφ-Λαυρέντη  στους 16,όπως και ο Κατημερτζόγλου Γιώργος , ο οποίος έχασε  από τον Κοντογιωργάκη Μάξιμο (ΟΑ Σητείας). Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Ηλιάκη Αθηνά στην κατηγορία Κορίτσια-14, η οποία έφτασε στα ημιτελικά, αφού πρώτα κέρδισε στους 8 την Ζαχαράκη Αλίκη-Ιωάννα (ΓΑΣ Γουρνών), χάνοντας στην 4αδα από την Ζαχαράκη Αλεξάνδρα (Ηράκλειο ΟΑΑ), που ήταν και φιναλίστ της διοργάνωσης.

Στην κατηγορία Αγόρια 16, ο Νίνος Νίκος κέρδισε στους 16 τον Χατζάκη Μάρκους – Αλέξανδρο (ΑΟ Κυδωνίας), φτάνοντας στην οκτάδα όπου ηττήθηκε από τον Μπουνάκη Δημήτρη (Ηράκλειο ΟΑΑ), ο οποίος ήταν και φιναλίστ της διοργάνωσης.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συγχαίρει όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους στους αγώνες και την μαχητικότητα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια αυτών, καθώς και τους διοργανωτές Ομίλους, ΟΑ Σητείας και Γ.Σ. Λυβικός Ιεράπετρας για τη φιλοξενία τους.