ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας ΕΛΜΕΠΑ – “OpenDays 2024” – Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής

Νέες Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Δευτέρα 11 Μαρτίου έως και Παρασκευή 15 Μαρτίου

Λόγω των κινητοποιήσεων στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), εξαιτίας του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού με τίτλο «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου – Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων» και με κύρια επιδίωξη τη διασφάλιση της βέλτιστης δυνατής διεξαγωγής των δράσεων ενημέρωσης των μαθητών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ της Κρήτης, αποφασίστηκε η μεταφορά της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής εβδομάδας, Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας ΕΛΜΕΠΑ  – “Open Days 2024”, στην επόμενη εβδομάδα Δευτέρα 11 Μαρτίου έως και Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024.

Η περίοδος των δηλώσεων συμμετοχής των Σχολικών Μονάδων παρατείνεται έως και την Παρασκευή 01/03/2024 και ώρα 13:00.

Σημαντική διευκρίνιση: Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σχολικών Μονάδων που έχουν ήδη καταγραφεί/δηλωθεί στη Φόρμα του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, ισχύουν. Μεταφέρονται αυτομάτως την ίδια μέρα, αλλά για την νέα εβδομάδα (11/3-15/3). Οι Υπεύθυνοι Επικοινωνίας Των Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ θα επικοινωνήσουν, προκειμένου να διευθετηθούν επιμέρους λεπτομέρειες για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο διαδικτυακό portal του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας https://career.hmu.gr και στο σύνδεσμο https://career.hmu.gr/open-days-2024.