ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όταν η Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. συνάντησε το “Χαμόγελο”!

Πολλές φορές μια μικρή “κίνηση” μπορεί να αποκτήσει μεγάλη συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία ειδικά όταν μέσα σε αυτή μπορεί να συνυπάρξουν αρμονικά το παιδί, ο αθλητισμός και η προσφορά για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Όταν η Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. συνάντησε το “Χαμόγελο”

Δε θα μπορούσε παρά να μας αιφνιδιάσει ευχάριστα το γεγονός ότι ο αθλητικός σύλλογος της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Βασιλείου ¨Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α.¨ αποφάσισε ομόφωνα να βάλει στη φανέλα των αγωνιστικών του εμφανίσεων, τον εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Και σίγουρα το γεγονός παίρνει μεγαλύτερη διάσταση αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τώρα το σύνηθες είναι στις αγωνιστικές εμφανίσεις των ομάδων να μπαίνουν χορηγοί προκειμένου να υπάρξουν έσοδα στον εκάστοτε σύλλογο.

Στα πλαίσια αυτής της “κίνησης” έγινε μια συνάντηση με το κο Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο -πατέρα του ιδρυτή του συλλόγου, Ανδρέα – το Σάββατο 2 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Σπηλίου. Ο κος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος με μεγάλη του χαρά δέχτηκε αυτή τη κίνηση και τόνισε την αναγκαιότητα της άμεσης κινητοποίησης όλων για το ΠΑΙΔΙ.

Πραγματικά ευχόμαστε τα παιδιά του αθλητικού συλλόγου Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. και όχι μόνο , να νιώσουν το “βάρος” της φανέλας που θα κουβαλήσουν, να αισθανθούν περηφάνια που και αυτά με το δικό τους τρόπο μπορούν να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι σ΄ αυτή τη τεράστια προσφορά του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, να καταλάβουν ότι η δύναμη ενός μόλις δεκάχρονου παιδιού, που έφευγε από τη ζωή, κατάφερε να ταρακουνήσει την ελληνική κοινωνία, και τέλος να συνειδητοποιήσουν ότι η δική τους ομαδική πια δύναμη μπορεί να καταφέρει αυτό που διαφορετικά θα φαινόταν ακατόρθωτο, ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Οι εγγραφές των ακαδημιών της Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. συνεχίζονται στα τηλέφωνα 6975907754, 6937269235, 6974844533 & 2832020033.