Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, κ. Λευτέρης Δραμιτινός στο πλαίσιο της ολιγοήμερης παραμονής του στην Κρήτη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, ενημέρωσε τον κ. Δραμιτινό, ο οποίος κατάγεται από το Ρέθυμνο, για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό και τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Κρήτης, σε επίπεδο υποδομών, του Τουρισμού και του Πρωτογενούς τομέα, που αποτελούν τους πυλώνες ανάπτυξης του νησιού. Μάλιστα, η κα Λιονή έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δυσμενή οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας εξαιτίας της οποίας έχουν δημιουργηθεί καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε εκτενής αναφορά στη  λειτουργία και τα περιθώρια βελτίωσης του Θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας, ενώ συζητήθηκαν και οι αλλαγές, που θα επέλθουν στην Αυτοδιοίκηση με την εφαρμογή του «Κλεισθένη» στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης ευχήθηκε τέλος, στον κ. Δραμιτινό καλή επιτυχία στο έργο του, που όπως επεσήμανε είναι εξαιρετικά σημαντικό για την προώθηση των ζητημάτων της Κρήτης και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων.