Π.ΕΝ.Α.Α: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του Σταύρου Σπανουδάκη

“Το ξίφος της ανδρείας σου και το σταυρό στο μπέτη,
οι άγγελοι εζήλεψαν και ψάχνουν για ηγέτη!
Ήθος αξιοπρέπεια κι αγάπη είχες μόνο,
γι’ αυτό θα ζεις στη σκέψη μας άφθαρτος μες στο χρόνο.”

Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του αγαπητού μας συναδέλφου Αστυνομικού Υποδιευθυντή Σταύρου Σπανουδάκη που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως σε ηλικία μόλις 47 ετών, η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους συγγενείς του εκλιπόντος συναδέλφου μας.

Ο αγαπητός μας φίλος και συνάδελφος Σταύρος όλα τα χρόνια της υπηρεσιακής του σταδιοδρομίας τίμησε τη στολή και την Ελληνική Αστυνομία, ενώ παράλληλα διακρίθηκε για το ήθος του, τον χαρακτήρα του, την τιμιότητά του και τον επαγγελματισμό του.

Ως Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διατέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού Λασιθίου κατά το χρονικό διάστημα από 10/5/2022 έως 12/2/2023, ενώ κατά τη σταδιοδρομία του στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας υπηρέτησε στο Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., στις Κυκλάδες στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλοτίου Νάξου και στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και στο Λασίθι στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου ως Διοικητής και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου ως Διευθυντής.

Το σύνολο των συναδέλφων μας που υπηρέτησαν μαζί του μόνο καλό λόγο έχουν να πουν για τον Σταύρο και θα τον θυμόμαστε πάντοτε με το χαρακτηριστικό γαλήνιο χαμόγελό του και την καλοσύνη του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συνήλθε εκτάκτως σήμερα 14 Ιουνίου 2024 και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :

1. Να παραστούν μέλη του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.

2. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

3. Να καταθέσει το ποσό των 500 € στην οικογένεια του εκλιπόντος.

4. Το παρόν να επιδοθεί στους οικείους και να δημοσιευτεί στον τύπο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 17:00΄ στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Σητεία.

Αγαπητέ, φίλε και συνάδελφε Σταύρο στο ύστατο αυτό αντίο, σου ευχόμαστε καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων