ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παγκρήτια Έκθεση – Φεστιβάλ Ομορφιάς και Styling 2013 στο Ρέθυμνο

Παγκρήτια Έκθεση - Φεστιβάλ  Ομορφιάς και Styling  2013

Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν την μεγαλύτερη εκδήλωση ομορφιάς που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της γυναίκας, στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο, οι προετοιμασίες συνεχίζονται, με εντατικούς ρυθμούς.

Οι έως τώρα συμμετοχές στα 17 σεμινάρια και τα 11 αγωνίσματα και οι συμμετοχές στην έκθεση με προϊόντα του κλάδου, της κομμωτικής, μακιγιάζ, περιποίησης ακρών, κλπ. ξεπερνούν κάθε αναμενόμενη προσδοκία, με αρκετές εταιρείες από Αθηνά, Θεσσαλονίκη αλλά και την Κρήτη να συμμετάσχουν σε αυτήν.

Στη διοργάνωση θα παραβρεθούν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες από τον χώρο της ομορφιάς και του Styling, με ομιλίες, μοναδικά shows, χτενίσματα πασαρέλας, Body painting, τρισδιάστατα νύχια και άλλα πολλά που θα εντυπωσιάσουν όλους τους επισκέπτες, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως ο Παναγιώτης Κελαδίτης, Φρέντυ Καλομπράτσος, Νίκη Λάκκα, Kωνσταντίνος Λέφας, Μαρία Δρετάκη, MarkSpronson (O Άγγλος κομμωτής MarkSpronson μετρ του RoyalWetShaving), Ευγενία Μπαρμπαγιάννη γενική γραμματέας Πανελλήνιας Ένωσης Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών Π.Ε.Κ.Ε.Σ, Victoria Grosu, Καρολίνα Οικονομίδου, Αναστάσης Παππάς, Ελεάννα Γιαννακοπούλου, Σοφία Γκουρογιάννη, Ιωάννα Δουρουντάκη, Γιώργος Κεραμίδας, Δήμητρα Αρμενάκη Νατάσσα Αλεξανδράκη, Κατερίνα Γουκάκη, Σωτηρία Βασιλειάδου, Σάββας Αναστασιάδης, Παναγιώτης Πατσάς, Ευαγγελία Ντάγκαλου, Alex, Foris, Δήμητρα Καστρινάκη, Elisavet Rogatkin και πολλούς άλλους.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνου, και του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρέθυμνου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, καθώς και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλογών της Κρήτης. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση είναι ένα διατηρητέο ενετικό κτίριο στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, πρόσφατα ανακαινισμένο για να φιλοξενεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις με εύκολη πρόσβαση για το κοινό.

Αναλυτικά τα 11 αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεις:

Κομμωτική τέχνη Hairdressing art

1. Ανδρικό κούρεμα, 2. Ανδρικό triball, 3. Νυφικό χτένισμα, 4. Βραδινό χτένισμα, 5. Χτένισμα φαντασίας.

Στην τέχνη του μακιγιάζ – Make up art

6. Νυφικό μακιγιάζ, 7. Βραδινό μακιγιάζ, 8. Creative make up, 9. Bodypainting.

Στην τέχνη περιποίησης άκρων – Nail art

10. Nail creative art 11. Bridal nails