ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Παγκρήτιος διαγωνισμός μαντινάδας με θέμα τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Στιχουργών «Μιχάλης Καυκαλάς» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Στιχουργών Ν. Χανίων συνδιοργανώνουν Παγκρήτιο διαγωνισμό σε μαντινάδα, ρίμα, ριζίτικο, με θέμα: Ελ. Βενιζέλος, η ζωή και το έργο του.

Όροι Διαγωνισμού:

Τα έργα θα αποτελούνται από μία έως τρεις μαντινάδες πρωτότυπες και αδημοσίευτες, μία ρίμα (για όσους επιθυμούν), η οποία δεν θα ξεπερνά τις δέκα μαντινάδες ή ένα ριζίτικο τραγούδι (για όσους επιθυμούν), όλα πρωτότυπα και αδημοσίευτα. Τα έργα δακτυλογραφημένα και υπογεγραμμένα με ψευδώνυμο να αποσταλούν σε 8 αντίτυπα.

Μέσα στο φάκελο αποστολής, οι συμμμετέχοντες να εσωκλείσουν δεύτερο μικρότερο φάκελο στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο).

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως 31 Δεκεμβρίου 2012 στη διεύθυνση: Παγκρήτιος Σύλλογος Στιχουργών Λ. Κουντουριώτη 17, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 74100 (για το διαγωνισμό με θέμα ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καταξιωμένους στιχουργού των δύο Συλλόγων. Θα δοθούν τρία βραβεία και τρεις έπαινοι στους διακριθέντες κάθε είδους, τα οποία θα συνοδεύονται από βιβλία ως έπαθλα σε ειδική εκδήλωση που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.