ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πανελλήνιες και παγκρήτιες διακρίσεις για τον ΠΑΣ ΑΤΛΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Με πλούσια και άκρως πετυχημένη παρουσία συνεχίζει την αγωνιστική σεζόν ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Εκτός από τις τεράστιες διεθνείς διακρίσεις της Αργυρώς Μηλάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κολομβίας είχαμε πλούσια αγωνιστική δράση και στο εσωτερικό. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, που διεξήχθη στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, κατέλαβε την 20ή θέση στον δρόμο Αντοχής και την 21η στην Ατομική χρονομέτρηση.

Επίσης, ο Σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε από 14 ποδηλάτες-τισσες στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα MTB, κατακτώντας 5 μετάλλια (2 χρυσά, 3 ασημένια), αποδεικνύοντας πως υπάρχει παρόν αλλά και μέλλον.

Στις επιτυχίες και την προοπτική του σωματείου έρχεται να προστεθεί η πρόσκληση στον αθλητή του σωματείου μας, Χιώτη Γιάννη, που θα αγωνιστεί με τη εθνική ομάδα στον διεθνή γύρο δρόμου Εφήβων στη Σλοβακία το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το Δ.Σ. του σωματείου συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που μας κάνουν υπερήφανους και ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του που είναι αρωγοί και υποστηρικτές στις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MTB

ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ

1ος Καλογριδάκης Δημήτρης

14ος Κοκολάκης Δημήτρης

16ος Φωτάκης Άγγελος

21ος Ρουίς – Αναγνωστάκης Παύλος

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ

8ος Γιακουμογιαννάκης Γιώργος

11ος Παπαδακης Κωνσταντίινος

ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

2η Τζουλάκη Ελβίρα

5η Κουμιωτακη Μαριλέττα

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

2η Χουρδάκη Γεωργία

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

10ος Κουκούλης Αχιλλέας

14ος Φλισκουνάκης Γιώργος

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

2η Τζουλάκη Αθηνά

ΜΑΣΤΕΡΣ

6ος Γιακουμογιαννάκης Γιάννης

1η Αναγνωστάκη Ευγενία