ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού – Τους 4.500 έφτασαν οι εγκλωβισμένοι!

Πρώτη παραίτηση για το απίστευτου μεγέθους χάος στην Αττική Οδό, καθώς παραιτήθηκε των καθηκόντων του ο Βασίλης Χαλκιάς, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και μέλος του Δ.Σ.

Όπως δήλωσε στην επιστολή του:

«Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον Βασίλη Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του από τον Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ολοκληρώθηκαν οι απεγκλωβισμοί στην Αττική Οδό – Έφτασαν τους 4.500 ανθρώπους!

Ολοκληρώθηκε από άντρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Στρατού, η επιχείρηση απεγκλωβισμού των πολιτών που είχαν μείνει ακινητοποιημένοι για πάνω από 30 ώρες μέσα στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό, φτάνοντας τους 4.500 ανθρώπους και τα 2.500 οχήματα που έχουν μετακινηθεί με γερανούς στις ΛΕΑ.

Παραμένουν 500 ακινητοποιημένα οχήματα ενώ από σήμερα και για όσες ημέρες χρειαστεί, από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα μπορούν οι ιδιοκτήτες τους που τα εγκατέλειψαν να μεταβούν στο «δαχτυλίδι» Αμαρουσίου, όπου έχει βάλει λεωφορείο η Πολιτική Προστασία για να τους μεταφέρει στα σημεία που είναι τα αυτοκίνητά τους ώστε να τα παραλάβουν.