ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H παράσταση THE CORRIDOR (Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ) από τον Θεατρικό Περίπλου και το Σχολείο Θεάτρου

Οι μαθητές του Γ’ έτους του Σχολείου Θεάτρου σε συνεργασία με τον Θεατρικό Περίπλου παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση: THE CORRIDOR –  Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ”

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, που εξυμνεί το δώρο της ζωής, μέσα από τα μονοπάτια του θανάτου…

8, 9 και 10 Ιουλίου 2022

Με μια διαφορετική παράσταση μας περιμένει ο Θεατρικός Περίπλους, σε έναν μεταμορφωμένο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την ατμόσφαιρά της (φουαγιέ, θέσεις θεατών, σκηνή) αυτήν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή. Μια παράσταση που δημιουργήθηκε μέσα από τα μαθήματα του «Σχολείου Θεάτρου»  της χρονιάς που πέρασε…μέσα από τις αναζητήσεις και την έρευνα των εκπαιδευόμενων πάνω σε φιλοσοφικά κείμενα και έργα που πραγματεύονται την ανθρώπινη ύπαρξη, την ουσία της ελευθερίας και την αξία της ζωής.

“Τα τελευταία τους βήματα στην αρχή του “διαδρόμου” θα τους οδηγήσουν σε ένα δαιδαλώδη λαβύρινθο, γεμάτο “πόρτες” διαφυγής ικανές να τους ελευθερώσουν ή να τους εγκλωβίσουν για πάντα. Αυτή είναι η ώρα της κρίσης. Της σκέψης, της απογύμνωσης της ύπαρξης και της αποκάλυψης της αλήθειας. Διασχίζοντας έναν τόσο δα διάδρομο… κάπου ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο… ο καθένας ξεχωριστά θα ανακαλύψει πως η πόρτα δεν είναι πουθενά αλλού παρά μέσα του”.

Υπόθεση: Xωρίς καμία προφανή σχέση μεταξύ τους, μετά το θάνατο τους ένας σκοτεινός διάδρομος τους οδηγεί σε έναν κοινό αλλά άγνωστο χώρο… Ένα παιχνίδι που έχει στηθεί ειδικά γι’ αυτούς; Μια παγίδα; Ένας δρόμος που οδηγεί εκεί που κανείς τους δεν θα το περιμένει…

Σκηνοθεσία: Μαρία Καντιφέ

Παίζουν: Γιάννης Μαθιουδάκης, Νικολέτα Μακρυγιάννη, Νικόλ Μητσοπούλου, Μάριος Μαραγκουδάκης, Κατερίνα Γαλανάκη (Β’ διανομή), Βαγγέλης Λινοξυλάκης (Β’ διανομή)

Σκηνικά: Η ομάδα
Κοστούμια: Η ομάδα
Μουσική Επιμέλεια: Μαρία Καντιφέ
Μουσικά κομμάτια ειδικά για την παράσταση: Βαγγέλης Λινοξυλάκης
Κατασκευές: Άννα Τζανιδάκη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια περιβάλλοντος χώρου: Θωμάς Καντιφές
Φωτισμοί: Άννα Τζανιδάκη
Χειρισμός Ήχου: Μάγδα Σαλβαρακη
Φροντιστήριο: Εύη Καννά
Βοηθός: Κατερίνα Γαλανάκη
Φωτογραφίες: Άννα Τζανιδάκη
Δημιουργία Αφίσας – Προγράμματος: Άννα Τζανιδάκη

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945458516

Οδός: Φρυγανάκη 46, Θεατρικός Περίπλους (ο χώρος κλιματίζεται)

Κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 13ων ετών

Είσοδος: 13€