ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρατείνεται η λειτουργία της 4ης Έκθεσης Μυλοποταμιτών Καλλιτεχνών με θέμα «Το ορόσημο του 1821»

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού ανακοινώνεται η παράταση λειτουργίας της 4ης Έκθεση Μυλοποταμιτών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών με θέμα «Το ορόσημο του 1821». Η έκθεση φιλοξενείται στο πολιτιστικό κέντρο Δαφνέδων, το οποίο στεγάζεται στο ανακαινισμένο παλιό δημοτικό σχολείο του οικισμού.

Για την τρέχουσα εβδομάδα η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Επίσης για σχολεία ή άλλους φορείς που επιθυμούν οργανωμένες επισκέψεις, δίδεται η ευκαιρία ολόκληρης της τρέχουσας εβδομάδας αρκεί να κλειστεί πρωτύτερα ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Οργανισμού Πολιτισμού «Αυλοπόταμος» κ. Γεώργιο Πολίτη στο τηλέφωνο 6948 939292.

Υπενθυμίζεται, ότι η έκθεση οργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ «Ταλλαία 2021 – Διακόσια χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία» και τελεί υπό την αιγίδα της επιτροπής «Ελλάδα ‘21» και της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου. Φιλοξενεί και συνεργάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνέδων.

Τα συνολικά 26 έργα της έκθεσης «υπογράφουν» 15 καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν αποδώσει με το ταλέντο τους μνήμες και συναισθήματα με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Πρόκειται για τους: Δημήτρη Βουκάλη, Σήφη Βουκάλη, Νίκο Γλυνιά, Γεωργία Ζηρούνη, Χαρούλα Κανακάκη, Χαράλαμπο Μαραθιανό, Γαβριήλ και Νικηφόρο Νύκταρη, Χαράλαμπο Ουρανό, Γαρυφαλιά Παπαδάκη – Μαστοράκη, Ρεγγίνα Πετούση, Αργυρό Πλεμένου, Σοφία Πολυμίλη, Εμμανουήλ Ρουμπάκη και Νίκο Ρουσσάκη.