ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΧΟΡΟΣ

Παρουσίαση σεμιναρίου χοροθεάτρου “ΔΑΦΝΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ” στο Πάνορμο

dafnis-kokkinosΤο Σάββατο 23 Ιουλίου και την Κυριακή 24 Ιουλίου, θα γίνει παρουσίαση του σεμιναρίου χοροθεάτρου “ΔΑΦΝΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ” στο Πάνορμο. Στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί δρώμενο στο λιμάνι του Πανόρμου και στις 20.30 παράσταση στο ΧΑΡΟΥΠΟΜΥΛΟ.

Το ίδιο πρόγραμμα θα ισχύσει και την Κυριακή 24 Ιουλίου.

Την ομάδα αποτελούν χορευτές από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης και Λατιν.Αμερικής.

Ο Δάφνις Κόκκινος είναι χορευτής του χοροθεάτρου του Wuppertal Pina Bausch από το 1993. Υπήρξε βοηθός της Pina Bausch από το 2002 και εξακολουθεί να εργάζεται ως χορευτής και Υπεύθυνος Προβών του Χοροθεάτρου μέχρι σήμερα.

Εδώ και 24 χρόνια ταξιδεύει ανά τον κόσμο, ερμηνεύοντας επί σκηνής ή προετοιμάζοντας έργα της «Pina Bausch» ανάμεσα στα οποία «Iphigenie aufTauris», «Sacre du printemps», «Kontakthof» , «Arien», «1980», «Bandoneo», «Two Cigarettes in the Dark», «Viktor», «Ahnen», «Palermo–Palermo», «Tanzabend», «Bamboo Blues», «Agua», «Masurca Fogo», «Danzon», κ.ά. Συμμετείχε ως ερμηνευτής στις ταινίες: «Ηabla con ella» του Pedro Almodovar, «Pina» του Wim Wenders και ως χορογράφος στο φιλμ «Zenne the Dancer».

Διδάσκει σε σεμινάρια ανά τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια έχει ενεργή συμμετοχή στο Χαρουπόμυλο στο Πάνορμο, όπου διδάσκει σε σεμινάρια και παρουσιάζει την δουλειά του.