ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ: 4η θέση για τη Μηλάκη στην Πορτογαλία

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησε η Αργυρώ Μηλάκη στο διεθνές μίτινγκ ποδηλασίας πίστας που διεξήχθη στην Ανάντια της Πορτογαλίας.

Η ποδηλάτισσα μας έλαβε μέρος με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και την καθοδήγηση του προπονητή, Γιώργου Βαρβεράκη. Η μεγαλύτερη διάκριση ήταν η 4η θέση που κατέλαβε στο Όμνιουμ, ενώ διεκδίκησε το μετάλλιο σε όλα τα αγωνίσματα και μέχρι το τελευταίο σπριντ. Χαρακτηριστικό του επιπέδου των αγώνων αποτελεί το γεγονός πως η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια, Μαρία Μάρτινς, πήρε τη 2η θέση. Με αυτόν τον τρόπο, η πρωταθλήτρια μας απέδειξε ξανά πως βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, συνεχίζοντας να ανταμείβεται για τη σκληρή δουλειά.

Να σημειώσουμε πως δεν έλλειψαν και τα απρόοπτα, μιας και στο πρώτο αγώνισμα του Όμνιουμ, το Σκρατς, η Μηλάκη είχε μία άσχημη πτώση, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη 17η θέση. Όμως, παρά τα τραύματα συνέχισε και έκανε μια τεράστια προσπάθεια που την έφερε τελικά στην 7η θέση. Αυτοί οι βαθμοί την ανεβάζουν, μαζί με τη χώρα μας, πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, αναμένοντας με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος προπονητής, Γιώργος Βαρβεράκης, ευχαρίστησε όλους όσοι στέκονται αρωγοί της προσπάθειας, σημειώνοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας που μας στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια και φυσικά στο σωματείο ΑΤΛΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και τους ανθρώπους του, που χωρίς αυτούς τίποτα δε θα ήταν εφικτό να γίνει».

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου συγχαίρει την όλη την ελληνική αποστολή, αλλά και τα μέλη του, Αργυρώ Μηλάκη και Γιώργο Βαρβεράκη, για τις σπουδαίες εμφανίσεις που μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον και τον μεγάλο στόχο του Παρισιού.