ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΠΑΣ Άτλας: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Αργυρώ Μηλάκη

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός της ποδηλάτισσας του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, Αργυρώς Μηλάκη, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου Γυναικών.

Στο Παρανέστι της Δράμας έγραψε ακόμα μία «χρυσή σελίδα» στο βιβλίο της καριέρας της η ποδηλάτισσα μας, αφού για πρώτη φορά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Ατομική Χρονομέτρηση Γυναικών, καλύπτοντας την απόσταση των 21,2 χιλιομέτρων σε 31 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. Την 2η θέση πήρε η Βαρβάρα Φασόη και την 3η η Ελευθερία Γιάχου.

Όμως, η πρωταθλήτρια μας δεν σταμάτησε εκεί τη συλλογή των μεταλλίων, ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα της αντοχής με χρόνο 3.23:58, έπειτα από φοβερή μάχη με τις Αθηνά Χατζηστύλη και Νάντια Συντζανάκη στο τελευταίο σπριντ. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Βαρβάρα Φασόη, ενώ 2η τερμάτισε η Κατερίνα Ελευθεριάδου.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου συγχαίρει θερμά την πρωταθλήτρια μας, Αργυρώ Μηλάκη και τον προπονητή μας, Γιώργο Βαρβεράκη, αποδεικνύοντας τη συνεχή εξέλιξη και πρόοδο της, πρωταγωνιστώντας για ακόμα μία φορά σε Πανελλήνιους αγώνες. Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται και τα καλύτερα έρχονται!