ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασχαλινό bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Πασχαλινό bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως την Δευτέρα 3 Απριλίου μπροστά από το Δημαρχείο Ρεθύμνης, από τις 10:00 έως τις 20:00.

Πασχαλινό bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»Στα πασχαλινά bazaars θα υπάρχουν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει προκειμένου να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός.

Κι αν δεν βρεθείτε στο πασχαλινό bazaar, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 2821073000.