Παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου

Το παζάρι του Συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου φτάνει επιτέλους!

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα  στο Δημαρχείο Ρεθύμνου από τις 9.00 πμ ως τις 7.30 μμ και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνου.

Φέτος σε μια πρωτόγνωρη σύμπραξη αγάπης τόσοι φίλοι τους  και συνεργάτες δουλεύουν σκληρά για αυτό.

Η Ομάδα Γραφιστικής ΕΠΑΛ Ρεθύμνου με τον Εκπαιδευτικό τους Βαγγέλη Πετσαγγουράκη έφτιαξαν την αφίσα. Η ομάδα ενηλίκων ΕΕΕΕΚ Ρεθύμνου με τις εμψυχώτριες Σταμαργα Ελένη και Καρασουλη Κέλλυ έφτιαξαν τα ημερολόγια και τις εικονίτσες μαζί με την ακούραστη κυρία Ευδοκία Αναγνωστοπούλου. Οι εθελοντές και εκπαιδευτές ΚΔΑΠ πρόσφεραν αμέριστη βοήθεια σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστήρια αξίζουν: Ομάδα Χειροτεχνίας γυναικών Φαντάζομαι – Δημιουργώ – Χαίρομαι” για τα καλλιτεχνήματα τους, με πρωτεργάτη την Γωγώ την Παραμυθού που θα φέρουν στο μπαζάρ αλλά και την παρουσία τους.

Τον Μάρκο Ποθουλακη για την εικαστική του σύνθεση που θα πωλείται στο παζάρι. Την Γιούλη Χατζιδάκη  για τα μικροτεχνήματα γούρια με φίμο. Την Αλεξάνδρα Σταυρουλάκη για τα ξύλινα γούρια της. Την Αμαλία Κλάδου για τα γλυκά κουταλιού της και την Ευαγγελία Δραμιτινού – Καλιάνη για τα γλυκά της επίσης. Ευχαριστούμε το εστιατόριο “Χαρούπι και Ελιά” στο Μελιδόνι για την αποστολή από τη Μακεδονία διακοσμητικών αντικειμένων, την Ειρήνη Μπροτζάκη για τα σαπούνια αλόης , τις κυρίες του Συλλόγου Ρεθυμνίων Μικρασιατών Κανέλλου – Παπαδομανωλάκη Κούλα, Τανια Σαβερ και Καζίλα – Καλοειδά Τούλα για τα γλυκοτεχνήματά τους.

Επίσης θα διατίθενται τα βιβλία που μας διέθεσαν τις πωλήσεις οι συγγραφείς: Η Ζωή στην Εντατική της Βλασίας Μιχαηλίδου, και Νίκησε δύο φορές το Θάνατο του μακαριστού Μανόλη Κούνουπα.

Τέλος στις βάρδιες την Πέμπτη 20 Δεκεμβίου 2018 θα συνδράμουν ομάδα μαθητών του ΕΕΕΕΚ Ρεθύμνου και ομάδα από το 3ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου και θα φέρουν μαζί τους και τα δώρα τους προς πώληση : χειροποίητα καραβάκια ονειροπαγίδες και γούρια. Επίσης το Γηροκομείο Ρεθύμνου πρόσφερε απλόχερα υλικά για την κατασκευή των ντεκουπάζ.

Τα έσοδα του Παζαριού του Συλλόγου γονέών και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου  φέτος διατίθενται κυρίως για την επίπλωση και οργάνωση του χώρου Κοινωνικό Στέκι ΑμέΑ στον Πλατανιά Ρεθύμνου αλλά και για τις υπόλοιπες δράσεις τους.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!