ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πήρε την άδεια η Cretan Lines – To Σάββατο ξεκινάει τα δρομολόγια του το ΕΛΛΗ Τ.!

Το Σάββατο ξεκινάει τα δρομολόγια του το πλοίο ΕΛΛΗ Τ. της Cretan Lines καθώς μετά τον πολυήμερο έλεγχο των πιστοποιητικών του, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την αξιοπλοϊα του και την ασφαλή εκτέλεση των δρομολογίων του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής υπέγραψε ο Υπουργός  Εμπορικής Ναυτιλίας τη σχετική έκδοση αποδοχής δρομολόγησης για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια.

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 28310 21013 – 28310 42222 και σε όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα.

Η σχετική ανακοίνωση της Cretan Lines:

Αγαπητοί Ρεθεμνιώτες και Ρεθεμνιώτισσες,

Σας κάνουμε γνωστό ότι ο Υπουργός κ.Μουσουρούλης, υπέγραψε την έκδοση αποδοχής δρομολόγησης του πλοίου μας.
Μετά από αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, όπως υπεύθυνα σας είχαμε ενημερώσει, ότι το πλοίο μας ΕΛΛΗ Τ, θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο, 21-7-2012, το πρώτο του ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ από Ρέθυμνο για Πειραιά.
Όσοι από τους Ρεθεμνιώτες επιθυμούν να ταξιδέψουν στο πρώτο ταξίδι του πλοίου ΕΛΛΗ Τ, με άμεση επιστροφή την Κυριακή 09:00’ το πρωί, επειδή παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση η έκδοση εισιτηρίων και ο αριθμός των αδιάθετων είναι ήδη περιορισμένος, παρακαλούμε για την επικοινωνία με τα γραφεία μας προκειμένου να γίνει η έκδοση εισιτηρίων.
Η έναρξη των δρομολογίων εκτός του ότι είναι ιστορική, είναι και σημαντική για την ανάπτυξη του Ρεθύμνου και την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Καλούμε όλους τους Ρεθεμνιώτες να βοηθήσουν οικονομικά αγοράζοντας μερίδες της CRETAN LINES και να προτιμούν στις μετακινήσεις τους το δικό τους πλοίο.
Ένα όνειρο των Ρεθεμνιωτών έγινε επιτέλους ξανά πραγματικότητα και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε κρατήσουμε το πλοίο ΕΛΛΗ Τ για πάντα στο Ρέθυμνο.

Εκ του Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ Ι.

Και η χθεσινή ανακοίνωση της Cretan Lines σχετικά με τον έλεγχο του πλοίου:

“Η CRETAN LINES ανακοινώνει ότι μετά απο τον πολυήμερο έλεγχο των πιστοποιητικών του πλοίου μας ΕΛΛΗ Τ, από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την αξιοπλοϊα του και την ασφαλή εκτέλεση των δρομολογίων του.

Η Διεύθυνση Επιθεώρησης διαβίβασε στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας το παραπάνω σήμα και περιμένουμε την υπογραφή του προκειμένου να ξεκινήσει το πλοίο μας τα δρομολόγιά του.

Θέλουμε να καθησυχάσουμε τους Ρεθεμνιώτες των οποίων το ενδιαφέρον και την αγωνία καταλαβαίνουμε, ότι οποιαδήποτε εμπόδια και αν παρουσιάζονται, θα τα ξεπερνάμε και θα τα επιλύουμε. Όποια παραπληροφόρηση και σχόλια ακούγονται είναι ανυπόστατα και εξυπηρετούν κάποιες σκοπιμότητες.

Το πλοίο των Ρεθεμνιωτών είναι πλέον έτοιμο για την έναρξη των δρομολογίων του το Σάββατο, εφόσον υπογράψει ο Υπουργός την έκδοση αποδοχής δρομολόγησης.  Από αύριο, (Παρασκευή 20-7-2012), θα εκδίδονται κανονικά εισιτήρια.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα τους Βουλευτές Ρεθύμνου, κ.κ.Κεφαλογιάννη Γιάννη και Ξανθό Ανδρέα που με πραγματικό ενδιαφέρον παρακολουθούσαν από κοντά και βοηθούσαν την προσπάθεια που κάναμε”.