ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Περιοδεία σε ξενοδοχεία του Ρεθύμνου πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΤΕ του ΚΚΕ

Περιοδεία σε Ξενοδοχεία του Ρεθύμνου πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΤΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Βασιλειάδη Σάββα , υποψήφιο ευρωβουλευτή και Γραμματέα της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ. Τον υποψήφιο συνόδευε ο Μανιαβος Στράτος μέλος του Γραφείου της ΤΕ.

Κατά την επίσκεψη του, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ στα ξενοδοχεία, είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με εργαζόμενους του κλάδου που αυτή τη περίοδο και όσο φουντώνει η σεζόν βιώνουν από πρώτο χέρι την ενταντικοποίηση της εποχικής δουλειάς των 5-6 μηνών και μάλιστα με μισθούς που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την σημερινή ακρίβεια ούτε στο ελάχιστο.

Ο υποψήφιος του ΚΚΕ ανέδειξε ζωντανά στους εργαζόμενους, το διαχρονικό ρόλο της ΕΕ στο χτύπημα των μισθών και του σταθερού ημερήσιου και εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας στη χώρα μας και πόσο ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της αντιλαικής πολιτικής είναι η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και τα κόμματα- συμπληρώματα της όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση που μαζί ψηφίζουν στην ΕΕ , αυτές τις κατευθύνσεις.

Ανέδειξε, με παραδείγματα, ότι μπορεί η ψαλλίδα να μεγαλώνει ανάμεσα στα υπερκέρδη των μεγαλοξενοδόχων και στις αυξήσεις – ψίχουλα στους μισθούς των ξενοδοχουπαλλήλων όμως οι διεκδικήσεις σε μεγάλους χώρους δουλειάς έχουν αποτέλεσμα, πρέπει να δυναμώσουν και θα δυναμώσουν και με πιο ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη

Τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους να προσπεράσουν δυσκολίες και τρομοκρατία και να πάνε στη κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι.