ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Περιοδεία στις υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Περιοδεία στις διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου (ΓΝΡ) πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Χαλκιαδάκη Κατερίνα, ψυχίατρο και στέλεχος του ΚΚΕ.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκαν για άλλη μια φορά τα προβλήματα της δημόσιας υγείας, η εντατικοποίηση της δουλειάς, οι επισφαλείς βάρδιες με μειωμένο προσωπικό, οι συμβασιούχοι με την κ. Χαλκιαδάκη να τονίζει την ανάγκη για τον αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της υγείας και την κάλυψη των κενών από μόνιμο προσωπικό. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον και για ζητήματα της επικαιρότητας, όπως το εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι πλειστηριασμοί κά.

Ολοκληρώνοντας έναν κύκλο περιοδειών στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, το κλιμάκιο του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν  μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση στις 16 Μάρτη και παράλληλα να ενισχύσουν τη φωνή του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, ως το μοναδικό κόμμα που παλεύει καθημερινά για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν δομές υγείας και πρόνοιας και για καμία συγκάλυψη του δυστυχήματος των Τεμπών, αποτέλεσμα της διαχρονικής πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων, γιατί οι ζωές μας δεν είναι κόστος!