ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Περιοδεία της Δέσποινας Παπαδάκη εντός και εκτός Ρεθύμνου

Δέσποινα Παπαδάκη, Ιατρος Υποψήφια βουλευτής Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία

Με περιοδείες στην πόλη του Ρεθύμνου αλλα και εκτός αυτής ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προεκλογικών δραστηριοτήτων για την γιατρό και υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Δέσποινα Παπαδάκη.

Πιο συγκεκριμένα η υποψήφια βουλευτής του νομού Ρεθύμνης ξεκίνησε την προεκλογική της περιοδεία το Σάββατο 29 Απριλίου, μαζί με όλο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, από τα «ιστορικά Ανώγεια» όπως η ίδια ανέφερε. Μάλιστα από τα Ανώγεια η κ. Παπαδάκη έστειλε το μήνυμα πως θα αγωνιστεί για μια αξιοπρεπή δημόσια υγεία με στόχο τον εκσυγχρονισμό των περιφερειακών ιατρείων και των κέντρων υγείας του νομού. Στη συνέχεια, το ίδιο απόγευμα, η κ. Παπαδάκη επισκέφθηκε τα γειτονικά Ζωνιανά. Εκεί συνάντησε και συζήτησε με κατοίκους του χωριού. Εκεί, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν γνωστοί της ή ακόμα και συγγενείς της αφου η υποψήφια κατάγεται από τα Ζωνιανά.

Η προεκλογική περιοδεία συνεχίστηκε για την κ. Παπαδάκη στο Χαμαλεύρι στις 2 Μαΐου. Εκεί η υποψήφια βουλευτής άκουσε τους προβληματισμούς τών ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας, όπως για παράδειγμα ανησυχίες σχετικά με το πρωτογενή τομέα καθώς και την μείωση των επιδοτήσεων.

Την Τετάρτη 3 Μαΐου η κ. Παπαδάκη επισκέφτηκε το πρωί το γηροκομείο Ρεθύμνου. Υπήρξε εκτενής συζήτηση με την υπεύθυνη της δομής κ.Ζωη Μπριλάκη για θέματα που αφορούν την διαβίωση των φιλοξενουμενων, πολλα από τα οποία διευθετούνται και με τη συμβολή της τοπικής κοινωνίας. Το ίδιο μεσημέρι η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνης μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου και συζήτηση σχετικά με την νέα πτέρυγα του νοσοκομείου. Στη συνέχεια η κ. Δέσποινα Παπαδάκη επισκέφθηκε τα χωριά του Κάτω Μυλοποτάμου. Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε τα χωριά Βένι, Γαράζο, Αίμονα, Αξό Δροσιά, Απλαδιανά και Μουρτζανά. Συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής αλλα και με επίσημους φορείς. Άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα και τις ανησυχίες όλων όσων ζουν μακριά από το αστικό κέντρο. Η κ. Παπαδάκη, ως διευθύντρια του κέντρου υγείας Μυλοποτάμου, γνώριζε ήδη αρκετά από τα προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα όπως ανέφερε και η ίδια η καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους αυτούς, εξαιτίας της δουλειάς της, της έδωσε ώθηση να αποδεχτεί την τιμητική για αυτην πρόταση και να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρώτη εβδομάδα προεκλογικής δραστηριότητας ολοκληρώθηκε για την κ. Παπαδάκη την Παρασκευή 5 Μαΐου, όταν επισκέφθηκε το χώρο της επιχείρησης των αδελφών Ξυδάκη που τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργια προς τιμήν του Αγίου Ενδόξου Οσιομάρτυρος Εφραίμ του Θαυματουργου.