ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ποιος είναι …ο φετινός παρουσιαστής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού;

spyrid-karnivalΚάθε χρόνο τέτοια μέρα μεγάλη συζήτηση γίνεται για τους παρουσιαστές του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Φέτος η αγαπητή ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη καταφθάνει Κυριακή Πρωί και μαζί της συστρατεύεται ένα δραστήριο πρόσωπο με 14 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα Μ.Μ.Ε και μέχρι και σήμερα ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

Ποιος είναι όμως ο Ρεθυμνιώτης παρουσιαστής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2017;

Ο Παντελής Σπυριδάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Άνθρωπος των Media, εξαιρετικά εξωστρεφής στη δουλειά του, με αξιοσημείωτη παρουσίαση στα τηλεοπτικά δρώμενα της Κρήτης και με εκπομπές σημεία – αναφοράς για τα δεδομένα του νησιού, πήρε πριν 3 χρόνια μια απόφαση ζωής… Να επιστρέψει στο χωριό του, στην Πηγή Ρεθύμνου, όπου και διαμένει μόνιμα, ενώ, ταυτόχρονα, συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Τον γνωρίσαμε αρχικά από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, όμως πολύ σύντομα άνοιξε τα φτερά του και πήγε στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ, όπου επί σειρά ετών παρουσίαζε την μεσημεριανή εκπομπή «Καλώς Ορίσατε», δίνοντας τη δική του νότα στα μεσημέρια της Κρήτης.

Αποτελεί ίσως την μοναδική περίπτωση δημοσιογράφου της Κρήτης που έχει υπηρετήσει και τα δελτία ειδήσεων και την ενημέρωση και την ψυχαγωγία και τις καθημερινές live εκπομπές.

Η παρουσία του στην περιφερειακή τηλεόραση τα είχε όλα:

-καθημερινή live εκπομπή
-ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων
-τηλεμαραθώνιους
-αποστολές στο εξωτερικό
-live ανταποκρίσεις σε όλες τις εκλογές από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

Το 2014 αποχώρησε από την τηλεόραση για να τον κερδίσει μία άλλη αγάπη του… το ραδιόφωνο.

Κατάφερε μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΟΣ 94,2 να συνεχίσει να μας «ενοχλεί» τα μεσημέρια, αλλά φέτος κατάφερε να ταρακουνήσει για τα καλά την πρωινή ζώνη των ερτζιανών, ξυπνώντας τους πάντες λίγο μετά τις 8.

Από το 2013 συνεργάζεται και με την αγγλική εφημερίδα Chania Post, ενώ από πέρυσι επιμελείται την επίσης αγγλική εφημερίδα Rethymno Post, τρελαίνοντας τουρίστες και μόνιμους αλλοδαπούς κατοίκους με τη στήλη του «Live, Love, Laugh» (Ζήσε, Αγάπησε, Γέλα).

Τα Regional Media Awards 2016 που διοργάνωσε η Boussias Communications με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα καλύτερα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) της Ελλάδας (http://www.regionalmediaawards.gr) βράβευσαν με ειδικό βραβείο τις εφημερίδες
CHANIA POST – RETHIMNO POST (KATHΓΟΡΙΑ : Α . ΤΥΠΟΣ / Α1. Περιεχομενο Ειδικες Εκδοσεις : Χαλκινο Βραβειο στις εφημεριδες CHANIA POST – RETHIMNO POST(εφημερίδες στην αγγλική γλώσσα).

Όπως όλα δείχνουν ανήσυχο πνεύμα το πρόσωπο που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στις οθόνες μας στην απευθείας μετάδοση της μεγάλης παρέλασης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβάλιου 2017.