ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το φετινό Holi Fest στα Χανιά!

H εφημερίδα Chillin θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους Holi φίλους της που για ακόμα μία χρονιά χρωμάτισαν την πόλη των Χανίων και έδωσαν ζωντάνια στην μουντή καθημερινότητα.

holi-fest-chania-0 (5)

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Holi Fest, το φεστιβάλ χρωμάτων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου στο parking ΑΒΕΑ.

Παρά την αλλαγή ημέρας λόγω καιρού, ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρόν γεμίζοντας τον ουρανό με χρώματα. Οι zumba instructors έδωσαν την έναρξη του φεστιβάλ παρασύροντας κοινό και μαθητές στο ρυθμό τους. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι Bollywood dancers, προσθέτοντας την ethic πινελιά στο φεστιβάλ. Εν’ συνεχεία ανέλαβε ο Dj Saiko να βάλει τον κόσμο στο κλίμα του party.

Λίγο πριν τη πρώτη ρήψη ο Σάββας Πούμπουρας έκανε την εμφάνιση του προτρέποντας το κοινό να εφοδιαστεί με χρώματα. Η πρώτη ρήψη χρωμάτων συνοδεύτηκε από ένα show με βεγγαλικά ημέρας που ενθουσίασαν το κοινό.

Ήταν η σειρά του Βαγγέλη Κακουριώτη να βγει στη σκηνή. Τα κορίτσια παραληρούσαν και χόρευαν τις επιτυχίες του, μέχρι την ώρα της δεύτερης ρήψης! Ο Dj Lefteris ανέβασε την ένταση, ο Dj Doc τους οδήγησε hip hop & rnb ρυθμούς και έφτασε η ώρα της 3ης και τελευταίας ρήψης χρωμάτων. Το party συνεχίστηκε με τους Andreasondecks και Bob Dk για να κλείσει με τους μοναδικούς Coretheband. Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και σκόρπισαν χαμόγελα και θετική ενέργεια, παραδίδοντας τη σκυτάλη στο Ρέθυμνο στις 20 Μαϊου για ένα ακόμα αξέχαστο Holi Fest!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες του Holi Fest σε fb: Holi Fest Crete / twitter: Holi_Fest / instagram: holi_fest_crete