ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς του Χαράλαμπου Αγγελάκη!

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο Ελληνικό Ωδείο Ρεθύμνου, στην αίθουσα «Παντελής Πρεβελάκης» την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση παρουσίασης της δισκογραφικής δουλειάς του μουσικού Χαράλαμπου Αγγελάκη με τίτλο «Τση σκέψης οι σταλαγμαθιές»

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση πολιτισμού,  συμμετείχαν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες: Αγγελάκης Κωστής, Βεργιανάκης Κωστής, Καλοειδας Αριστοτέλης, Καλλέργης Μιχάλης, Κατσούνα Μαρίτζια, Λιουδάκης Γιώργος Μανουσάκης Μανώλης, Μουλακάκης Στέλιος, Ουρανός Βλαδίμηρος, Παπαδάκης Βασίλης και Σπύρος, Τζανιδάκης Τζανής, Σταυρακάκης Αντώνης, ενώ προλόγισε ο Αντώνης Μιχελουδάκης.

Την ηχοληψία του δίσκου και της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Τέλης Αριστοτέλης, ενώ τα γραφιστικά η Χαριτωμένη Κοντού.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Παγκρητίου Συλλόγου Κρητών Καλλιτεχνών και Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Αμαρίου Γαλάτιος Μοσχονάς και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέρωνα Μανόλης Μοσχονάς, ενώ παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Αμαρίου Ψαρουδάκης Μανώλης και ο π. Δημήτριος Σωπασουδάκης από τον σύνδεσμο Κληρικών Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Maris Interiors, Μεζεδοπωλειο Μαρουβάς, Καλλιγιάνης Α.Ε., PC WAY Κισσανδράκης Κωστής

Οι συντελεστές της βραδιάς απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρευρέθηκε και στους χορηγούς που υποστήριξαν την εκδήλωση αυτή.