ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη στο Νομό Ρεθύμνου

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τετάρτη στις περισσότερες ορεινές περιοχές του Νομού Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, στο Δήμο Ανωγείων, στο Δήμο Μυλοποτάμου, στο Δήμο Αμαρίου, στο Δήμο Αγίου Βασιλείου, αλλά και σχολικές μονάδες στα ορεινά του Δήμου Ρεθύμνου θα είναι αύριο κλειστές με απόφαση των κατά τόπους δήμων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Μυλοποτάμου:

«Η Δημοτική Αρχή Δήμου Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των επικαιροποιημένων έκτακτων δελτίων καιρού και λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, έχει αποφασιστεί η προσωρινή διακοπή των μαθημάτων στις 31 Ιανουαρίου 2024 σε επιλεγμένες εκπαιδευτικές μονάδες.

Συγκεκριμένα, για αύριο 31/01/2024 οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Ζωνιανών και Λιβαδίων, καθώς και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Λιβαδίων θα παραμείνουν κλειστοί.

Επίσης, θα ανασταλεί η διά ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Κουλούκωνα, της Δημοτικής Κοινότητας Ζωνιανών, καθώς και του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου της Δ.Κ. Αγίου Μάμαντος. Για να εξασφαλιστεί η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε αυτές τις δομές, τα μαθήματα θα διεξαχθούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Παρακαλούμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις μας για περαιτέρω ενημερώσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας σε αυτήν την έκτακτη κατάσταση».

Η ανακοίνωση του Δήμου Αγ. Βασιλείου:

«Σας ενημερώνουμε ότι και αύριο Τετάρτη 31/1 τα σχολεία Αθμιας και Βθμιας του δήμου Αγίου Βασιλείου θα παραμείνουν κλειστά».

Η χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Αμαρίου:

«Σας ενημερώνουμε ότι για την ασφάλεια της μαθητικής κοινότητας τα σχολεία του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου».