ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Σελλιά – Η μάχη για την αλλαγή των συσχετισμών στο Νομό συνεχίζεται

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 7/6 προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Σελλιά του Δήμου Αγίου Βασιλείου με ομιλητή του υποψήφιο βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθό.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν η Χρυσούλα Μανουσάκη, υποψήφια βουλεύτρια Ρεθύμνου και ο παπά Γιάννης Βάθης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Α. Ξανθός στην ομιλία του επεσήμανε:

«Είναι τιμητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μεγάλη ευθύνη η επιλογή από τον Αλ. Τσίπρα να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ρεθύμνου. Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η ανάκτηση της εκλογικής του επιρροής στην Κρήτη και  η συνέχιση της κοινοβουλευτικής  εκπροσώπησης του στο Νομό Ρεθύμνου .

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015-2019 παρά τις δημοσιονομικές δυσκολίες, έσκυψε στα προβλήματα της περιοχής και όπως τόνισε και ο παπά Γιάννης Βάθης, χρηματοδότησε σημαντικά έργα στην ευρύτερη περιοχή των Σελλίων όπως: 1) Γήπεδο ποδοσφαίρου προϋπολογισμού 150.000€. 2) Άσφαλτος Σελλιά-Περδικόνερο (κτηνοτροφική περιοχή) 2,5 χιλιόμετρα. 3) Άσφαλτος από “Γαλακτοκομική Κρήτης” έως παραλία Σούδας 2 χιλιόμετρα. 4) Άσφαλτος από κεντρικό δρόμο για Ροδάκινο-Μοναστήρι Φοινικιάς-παραλία Σούδας 3,5 χιλιόμετρα. 5) Αναπαλαίωση εκ βάθρων μοναστηριακού συγκροτήματος Φοινικιά 350.000€. 6) Παράκαμψη και ανάπλαση Πλακιά 4 εκ.€.

Ο Α. Ξανθός δήλωσε ότι δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η συστηματική συνεργασία με το Δήμο Αγίου Βασιλείου και το Τοπικό Συμβούλιο των Σελλίων για την προώθηση όλων των έργων που είναι απαραίτητα για τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη της περιοχής.