ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ρέθυμνο Καλοκαίρι 2014

πολιτιστικές εκδηλώσεις δήμος ρεθύμνου 2014

Ανακοινώθηκε από το Δήμο Ρεθύμνου το πρόγραμμα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου για το Καλοκαίρι του 2014. Σε σχετικό χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης κ. Πέπη Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη αναφέρει σχετικά:

Αγαπητοί Ρεθεμνιώτες και φίλοι επισκέπτες του Ρεθύμνου,

Στη διάρκεια του περασμένου έτους,
Συλλέξαμε κομμάτι – κομμάτι κάθε πρόταση έμπνευσης, τέχνης και πολιτισμού και τα παντρέψαμε ώστε να συστήνονται σαν μια παραγωγή μοναδικών εκδηλώσεων που φτιάχνεται και προσφέρεται με αγάπη. Ένα καλοκαιρινό προξενιό που το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνης συνταίριαξε και αποδίδει σε όλους σας.
Ένα ζευγάρωμα συναισθημάτων, ήχων, εικόνων, συμβολισμών σας καλούν να μυηθείτε στο πνεύμα που μας συντροφεύει κάθε καλοκαίρι.
Σήμερα,
Το τέκνο της αγάπης θεριεύει, ζωηρεύει και πλάθεται με την αυθεντική Κρητική ψυχή ενώ εκείνη γαλουχείται αυθόρμητα για να ξετυλίξει το μίτο του Πολιτισμού από την ενδοχώρα με τους οικισμούς μέχρι τις γειτονιές της πόλης και καταλήγοντας στην Ακρόπολη, τη Φορτέτσα του Ρεθύμνου.
Μιας πόλης, μητρόπολης, που δε σταματά να γεννά, να αναθρέφει και να προικίζει τα παιδιά της, να τα παρακολουθεί με ένστικτα στοργής μέχρι να καταλήξουν να αποδώσουν αυθεντικά το Ρέθυμνο – ως η Τέχνη και ο Πολιτισμός του. Εικόνα που αποδίδεται καθημερινά σε όλες τις στιγμές τους, μικρές και μεγάλες, ορατές και αόρατες.
Κρατήστε μαζί σας μόνο τη λαχτάρα που προκαλεί η προσμονή. Οι άνθρωποι του Δήμου, οι άνθρωποι του Ρεθύμνου, αυτοί στην υποδοχή, αλλά και αυτοί πίσω από τη σκηνή, έχουν φροντίσει για όλα…

Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΙΟΣΚΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ: Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων. Ώρες λειτουργίας 09:00-14:00
ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΩΦΙΛΗ: Μια ώρα πριν από κάθε εκδήλωση. Τηλ.: 28310 28101

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας Viva.gr ή στο τηλέφωνο 11876
Παρακαλούμε να προσέρχεστε στο χώρο των εκδηλώσεων τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.
Απαγορεύεται αυστηρά η μετακίνηση καθισμάτων στους χώρους των εκδηλώσεων.
Για την έκδοση φοιτητικών εισιτηρίων, καθώς και για την είσοδο με αυτά στις παραστάσεις, παρακαλούμε να επιδεικνύετε τη φοιτητική σας ταυτότητα.
Μετά την έναρξη της παράστασης στο θέατρο Ερωφίλη δεν ισχύουν οι αριθμημένες θέσεις.
Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ανωτέρας βίας κ.τ.λ. οι κάτοχοι θα ενημερωθούν από τον τύπο για την επιστροφή αντιτίμου του εισιτηρίου τους ή την τυχόν πραγματοποίηση της εκδήλωσης σε άλλο χώρο.
Απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση στο φρούριο Φορτέτζα, από την οδό Κεφαλογιάννηδων και από την Μελισσηνού ως την είσοδο του κάστρου. Για τη διευκόλυνση ατόμων με κινητικά προβλήματα παρακαλούμε να ειδοποιείτε το Γραφείο Πολιτισμού ή τα άτομα της προπώλησης για την έκδοση ειδικής άδειας.