ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Πόλος έλξης το περίπτερο της Περιφέρειας στην έκθεση «ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Έκθεση «ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» από 1 έως 4 Μαίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ,στο Νέο Φάληρο.

egkainia-perifereia-megali-sinantisiΣυνδιοργανωτής της έκθεσης για την προβολή των Κρητικών προϊόντων, του τουρισμού αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νησί, ήταν η Περιφέρεια Κρήτης. Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Οικονομίας Υποδομών ,Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην έκθεση το παρόν έδωσαν βουλευτές, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Πρωτογενή Τομέα Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη, εκπρόσωποι Αυτοδιοίκησης, φορέων-παραγωγικών τάξεων, o Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης-Περιφερειακός Σύμβουλος Μανόλης Χνάρης, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 100 εκθέτες από το νησί κυρίως παραγωγοί αγροτικών προϊόντων , Δήμοι της Κρήτης ,Συν/σμοί Ενώσεις, και επιχειρήσεις. Χιλιάδες πολίτες επισκέφθηκαν την έκθεση από την Αττική αλλά και την υπόλοιπη χώρα που είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να αγοράσουν τα ποιοτικά Κρητικά προϊόντα.

Το περίπτερό της Περιφέρειας Κρήτης αποτέλεσε πόλο έλξης για τον κόσμο που είχε την ευκαιρία να γευτεί παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης και να ενημερωθεί για το BRAND NAME ”ΚΡΗΤΗ” που διασφαλίζει τα ποιοτικά στάνταρ παραγωγής .