Πραγματοποιήθηκε η 3η εκδήλωση συνάντησης των αποδήμων Ρεθεμνιωτών με την Cretan Lines

Πραγματοποιήθηκε η τρίτη εκδήλωση συνάντησης των αποδήμων Ρεθεμνιωτών που οργάνωσαν οι Ομοσπονδίες Αμαριωτών, Αγιοβασιλιωτών, Μυλοποταμιτών και ο Σύλλογος Ρεθυμνίων με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μεταφορικού Συνεταιρισμού με την Επωνυμία «ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Συν.Π.Ε.», τη Δευτέρα 14-5-2012 και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ .

Οι Πρόεδροι των παραπάνω Σωματείων χαιρέτησαν την επιτυχία του Συνεταιρισμού για το κλείσιμο της συμφωνίας για το καράβι ΕΛΛΗ Τ, που τώρα βρίσκεται στη Δραπετσώνα και ετοιμάζεται να σαλπάρει για το πρώτο του ταξίδι στο λιμάνι του Ρεθύμνου, όπως στις καλές εποχές με τη ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΗ και ζήτησαν από τους παρόντες Ρεθεμνιώτες να αγοράσουν μερίδες, να γίνουν πολλαπλασιαστές και να μεταφέρουν το πνεύμα της οικονομικής στήριξης σε όλους τους Ρεθεμνιώτες όπου γης.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γιάννης Νικολούδης ανέλυσε τα δεδομένα ,απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και ζήτησε τη στράτευση των απανταχού της γης Ρεθεμνιωτών για το καλό του τόπου. Την ίδια άποψη μετέφεραν στους παρευρισκομένους και τα άλλα μέλη του Δ.Σ που μίλησαν και έδειξαν το πάθος τους για το δύσκολο αγώνα που κάνουν.

Ακολούθησαν οι ευχαριστίες στους οργανωτές της εκδήλωσης και το σημαντικότερο η αγορά νέων μερίδων με την ελπίδα να μη μείνει Ρεθεμνιώτης χωρίς να πάρει έστω και μία μερίδα των εκατό ευρώ και να δώσει διέξοδο στον τόπο μας.