ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποιήθηκε το Παγκρήτιο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού στο Πάνακρον

Πραγματοποιήθηκε το Παγκρήτιο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού στο Πάνακρον

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 15/12/2013, στον Αγροτουριστικό Πολυχώρο Πάνακρον στην Σχολή Ασωμάτων Αμαρίου, το Παγκρήτιο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού το οποίο διοργανώθηκε από τον Σ.Κ.Ο.Ρ. και το Δήμο Αμαρίου.

Συμμετείχαν:

Στην κατηγορία Νέων Σκακιστών 32 παίκτες
Στην κατηγορία Νήπια και Πρώτη Δημοτικού 27 παίκτες
Στην κατηγορία Πρώτη Κατηγορία 58 παίκτες
Επικεφαλής Διαιτητής ήταν ο κ.Κώστας Τσαρούχας.

Οι σκακιστές και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του Πάνακρον να αθληθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις να περιηγηθούν στα Μουσεία Αγροτικής Ζωής και Ελιάς και να θαυμάσουν τα άλογα στην φάρμα του κτήματος ή να παίξουν στην παιδική του χαρά.

Με την βοήθεια του θαυμάσιου καιρού και με τον Ψηλορείτη χιονισμένο να κάνει το τοπίο ακόμα πιο επιβλητικό, παίκτες συνοδοί και οργανωτές αποχώρησαν αργά το βράδυ της Κυριακής με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον χώρο, τον τόπο και την φιλοξενία των ανθρώπων της ΑΜΑΡΙ ΑΕ ΟΤΑ δίδοντας την υπόσχεση ότι επειδή ο χώρος και οι εγκαταστάσεις τους ταιριάζουν απόλυτα ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αμαρίου κος Σημαντήρας Στέφανος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Νίκη Μπουρδελή, ο Πρόεδρος της ΑΜΑΡΙ ΑΕ ΟΤΑ κος Νικός Μαρκίδης και ο Διευθυντής κος Χαράλαμπος Αγγελάκης.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Αμαρίου και η Αντιδήμαρχος πολιτισμού στους νικητές στους οποίους πέρα από τα μετάλλια και τα κύπελλα δόθηκαν δώρα και βιβλία.