ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση συγκέντρωσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο Νεφς Αμάρι

Το Μ. Σάββατο 15/04/2023 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Αμαρίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση συγκέντρωσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Καταμετρήθηκαν πάνω από 70 αιτήσεις ανθρώπων πρόθυμων να δώσουν ελπίδα, να δώσουν ζωή!

Το μεγαλύτερο μπράβο και ευχαριστώ δικαιωματικά το κέρδισαν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι-κάτοικοι των χωριών της επαρχίας αλλά και επισκέπτες- οι οποίοι ήρθαν μέχρι το χωριό μας για να γίνουν με χαρά εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιατρούς κο Στεφανάκη Γιώργο, πρ. Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου και κο Ξανθό Ανδρέα, βουλευτή Ρεθύμνου-πρ. Υπουργό Υγείας για την εισαγωγική τους ομιλία η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην ενημέρωση-ευαισθητοποίηση του παρευρισκόμενου κοινού.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Συλλόγου «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», για την αγαστή μας συνεργασία και την καθοριστική συμβολή τους στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Δήμου Αμαρίου και του Δήμου Φαιστού για την παρουσία τους και την ενεργό συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της επαρχίας Αμαρίου  για την προώθηση της δράσης και την ενεργό συμμετοχή των μελών τους. 

Ευχαριστούμε τους αφανείς ανθρώπους του παρασκηνίου, χωρίς την εθελοντική βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση από την δημιουργία των αφισών οι οποίες «έδωσαν χρώμα» στην δράση μέχρι και την προσφορά κεράσματος για τοκαλωσόρισμα του κόσμου που συμμετείχε στην εκδήλωση.

Ευχόμαστε ειλικρινά η εκδήλωση αυτή να είναι η αρχή μια συνεχούς ενίσχυσης της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών από την περιοχή μας και αύξησης των πιθανοτήτων εύρεσης συμβατού δότη για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το αναστάσιμο φως ας γεμίσει τις καρδιές μας με αγάπη και αισιοδοξία!

Καλοτάξιδα και τυχερά να είναι τα δείγματα όλων μας!  

Με εκτίμηση

για το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεφς Αμαρίου Οψιγιά «Η Σάμιτος»

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Αντώνης Καλομενόπουλος

Ελίνα Παπαδάκη