ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στο Ρέθυμνο για τον Πρωτογενή Τομέα και την Ενέργεια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ για την Ενέργεια και τον Πρωτογενή Τομέα στο Ρέθυμνο, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, με τη συμμετοχή ακροατηρίου από Ρέθυμνο και Χανιά, καθώς και Ιεράπετρα.

Ο ομιλητής κ. Πέτρος Παπαγεωργίου (υπεύθυνος της Θεματικής Ομάδας της ΝΙΚΗΣ για την Ενέργεια και για τη Βιομηχανία – Καινοτομία) και ο προσκεκλημένος ομιλητής δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης παρουσίασαν αναλυτικά τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν αφενός στην Ενέργεια και την ενεργειακή πολιτική της χώρας μας και αφετέρου στην πορεία της Κτηνοτροφίας στην Κρήτη, ενώ ο συντονιστής της εκδήλωσης κ.Θεόδωρος Ρηγινιώτης αναφέρθηκε στην παρουσίαση του τρίτου ομιλητή δρος Ζώη Ζαρταλούδη (υπεύθυνου της αντίστοιχης Θεματικής Ομάδας της ΝΙΚΗΣ) για τον Πρωτογενή Τομέα, ιδίως τον Αγροτοκτηνοτροφικό, την οποία ο ίδιος απέστειλε εξαιτίας της αδυναμίας του να παρευρεθεί για λόγους υγείας.

Οι παρουσιάσεις ήταν συγκλονιστικές, περιλαμβάνοντας όχι μόνο διαπιστώσεις, αλλά και προτάσεις για την υπέρβαση των προβλημάτων, ενώ ακολούθησε εκτενής συζήτηση με το κοινό. Κοινή διαπίστωση ήταν η επιτακτική ανάγκη για ανιδιοτελείς και μελετημένες πολιτικές παρεμβάσεις με σκοπό την αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου και με γνώμονα την ωφέλεια της κοινωνίας και το συμφέρον της χώρας.

Αυτές οι πολιτικές παρεμβάσεις, για τη χάραξη μιας νέας, εθνικής πολιτικής, είναι και ο λόγος ύπαρξης της ΝΙΚΗΣ και ο σκοπός του καθημερινού αγώνα των βουλευτών της. Προϋποθέτουν όμως την ευαισθητοποίηση και τη συνειδητοποίηση όλων μας. Δεν πρόκειται για θεωρητικά ζητήματα, αλλά για καίρια, που αφορούν άμεσα στην καθημερινή μας ζωή, όπως φανερώνεται και από τις κινητοποιήσεις των αγροτών που συμβαίνουν αυτή την περίοδο.

Για μια ενημέρωση σχετικά με τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις της ΝΙΚΗΣ παραπέμπουμε στην ιστοσελίδα του Κινήματος, https://nikh.gr/, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://apantanikhs.blogspot.com/.

«Η ΝΙΚΗ στο πλευρό των αγροτών με 13+1 προτάσεις».

«Ενέργεια: Οι αμαρτίες της κυβέρνησης και η πρόταση της ΝΙΚΗΣ»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΝΙΚΗ»

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ