ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση της ΔΕΥΑΡ για την αποχέτευση των οικισμών Σελλίου – Μύρθιου

dav

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στον Πολιτιστικό Σύλλογο του οικισμού Σελλίου, ενημερωτική συνάντηση της ΔΕΥΑΡ με τους κατοίκους των οικισμών Σελλίου – Μύρθιου, σχετικά με την  έναρξη εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΕΛΛΙΟΥ – ΜΥΡΘΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΡΕΘΥΜΝΟΥ» προϋπολογισμού 680.000 ευρώ προ ΦΠΑ, που ξεκινάει άμεσα.

Με την εργολαβία αυτή η ΔΕΥΑΡ πρόκειται να κατασκευάσει εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης καθώς και κοινή εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων για τους οικισμούς Σελλίου – Μύρθιου της Δ.Ε. Ρεθύμνου.

Στη συνάντηση με τους κατοίκους των οικισμών παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Θεοδωράκης, ο Γενικός Διευθυντής της επιχείρησης κ. Παπαδάκης, οι επιβλέποντες Μηχανικοί του έργου κ. Κυριακάκης και κα Γιουκάκη, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σελλιού – Μύρθιου κ. Τίτος Δασκαλάκης.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης συζητήθηκαν με τους κατοίκους η πορεία εκτέλεσης και τα χρονοδιαγράμματα του έργου, επισημάνθηκαν κάποιες απαραίτητες τροποποιήσεις και συμπληρώσεις σε αυτό, καθώς επίσης ζητήθηκε από τους κατοίκους η κατανόηση τους για την όχληση που θα προκύψει κατά την εκτέλεση του έργου.