ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε ο Ιερατικός Σύνδεσμος της Ι. Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας που έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», με την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», ως Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε εν πρώτοις, ευγνωμόνως και δημοσίως, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Ευγένιο για την πατρική ευλογία και την αμέριστη στήριξη που παρείχε και σε αυτήν την προσπάθειά μας.

Ευχαριστίες πολλές αξίζουν στους άμεσους συνεργούς αυτής της προσπάθειας που είναι τα μέλη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης.

Ευχαριστούμε επίσης για την στήριξη και την καλή τους συνεργασία τον Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαο Νικηφόρο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως μας, τον Αιδεσ. Πρωτ. Γεώργιο Γαλεράκη, Διευθυντή του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», μαζί με τον συνεργάτη του Ιερομόναχο Θεολόγο Παπαλεβυζάκη, καθώς καί τον κ. Νικόλαο Κουλεντάκη, Πρόεδρο, και όλα τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ».

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι ήλθαν και αιμοδότησαν, κληρικούς και λαϊκούς, καθώς και εκείνους που με την παρουσία τους στήριξαν ηθικά την προσπάθειά μας αυτή, η οποία είχε ως σκοπό την ανάδειξη της σπουδαιότητας προσφοράς αίματος στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ευχαριστίες εκφράζουμε ακόμη στους αιμοδότες του Χορευτικού Ομίλου «Νικηφόρος Φωκάς» του κ. Σταύρου Νικηφόρου, που εδρεύει στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνης, και στον εκπρόσωπο του Συλλόγου Ρεθυμνίων Ασφαλιστών κ. Κώστα Ροδινό, που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθειά μας.

Τέλος, ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το CATERING SERVICES του κ. Χρήστου Παπαδοπετράκη για την δωρεάν προσφορά του πλούσιου κεράσματος σε όλους τους παρευρισκόμενους.