ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΣΥΝΠΟΛΙΣ

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου “ΣΥΝΠΟΛΙΣ”, στο Κέντρο Νέων του Δήμου Ρεθύμνου.

Το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων ο Σεβ.μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ Ευγένιος, πλειάδα ιερέων της τοπικής Εκκλησίας,ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κος Μ.Χνάρης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι,εκπρόσωποι πολιτιστικών και εθελοντικών φορέων και αρκετός κόσμος.

Στην εκδήλωση,έγινε αναφορά για τις μελλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες του ΣΥΝΠΟΛΙΣ, όπως η συστέγαση του με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Δότες Ζωής” σε χώρο του Κέντρου Νέων, η συνεργασία με τον Λαογραφικό Όμιλο Κρήτης “Νικηφόρος Φωκάς”, η ανακήρυξη του 2020, ως έτος “Οδικής Ασφάλειας”, με στοχευμένες παρεμβάσεις, σε συνεργασία με Φορείς και Αρχές του τόπου.

Για εφέτος, ο τιμητικός έπαινος του “ΣΥΝΠΟΛΙΣ”, δόθηκε στο προσωπικό και στους εθελοντές του Γηροκομείου Ρεθύμνου,για τις κοινωνικές και εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στο Ίδρυμα.

Τον έπαινο, μαζί με το αναμνηστικό παρέλαβε η υπεύθυνη του Γηροκομείου Ρεθύμνου κα Ζωή Σιταρένιου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν χορευτικά μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Κρήτης “Νικηφόρος Φωκάς”, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του, Σταύρο Νικηφόρο, και τους κρητικούς οργανοπαίκτες Ν.Λαγουδάκη, Γ.Γεωργαλή, Γ.Χριστοδουλάκη.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας,και ευχόμαστε καλή και ειρηνική χρονιά!