ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα για τις νέες δράσεις του Προγράμματος  «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης και η Αναπτυξιακή Κρήτης, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης, 15 Φεβρουαρίου, ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», οι οποίες έχουν καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αντίστοιχων αιτήσεων χρηματοδότησης την Παρασκευή 22.03.2024.

Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας των δύο φορέων με στόχο τη συστηματική προώθηση και αποτελεσματική αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Κοινοτικών πόρων προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με παρεμβάσεις τους, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα  επιχειρηματικότητας   κ. Μιχαήλ Βάμβουκας, και εκπρόσωποι φορέων του Ρεθύμνου. Την εκδήλωση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Κρήτης, κ. Αριστείδης Φραγκάκης.  

Τα στελέχη της Διοίκησης της Αναπτυξιακής Κρήτης, κα Μαρία Γρυπάρη, κα Χαρά Εφεντάκη  και κ. Γιώργος Τερζάκης, αφού παρουσίασαν τις δύο δράσεις απάντησαν στις ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων επενδυτών. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση αναμεταδόθηκε ζωντανά μέσω της εφαρμογής Microsoft Teams  και κατά τη διάρκεια της λειτούργησε υπηρεσία παροχής απαντήσεων των διαδικτυακών ερωτημάτων των συμμετεχόντων.