ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Praktiker Hellas: Ανοίγει τις πόρτες του ανακαινισμένου καταστήματός της στο Ηράκλειο

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και στην άρτια παροχή υπηρεσιών, μέσα από σύγχρονα καταστήματα, φιλικά προς το περιβάλλον και προς όλους τους καταναλωτές. Συνεχίζει, έτσι, την επιτυχημένη πορεία ανακαίνισης των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα και την Παρασκευή 25/11, καλωσορίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης, αλλά και όλου του νησιού, σε ένα πλήρως ανανεωμένο κατάστημα με αναβαθμισμένη λειτουργία και ακόμα πιο πλούσιες εκθέσεις με είδη για το σπίτι και τον κήπο!

Το κατάστημα του Ηρακλείου είναι πλέον περισσότερο καινοτόμο με φωτισμό LED για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, με υποδομή ανακύκλωσης μεγάλων οικιακών συσκευών και έναν ολοκαίνουργιο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με 2 φορτιστές. Μάλιστα, η Praktiker είναι ο πρώτος μεγάλος retailer στην Ελλάδα που διαθέτει σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο 100% του δικτύου της, γεγονός που την καθιστά αρωγό στη συνολική προσπάθεια για οικολογικές μετακινήσεις.

Στο Praktiker της Νέας Αλικαρνασού, μπορεί κανείς να ζήσει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία! Ολοκαίνουργιες εκθέσεις ηλεκτρικών, επίπλων, θέρμανσης και ψύξης-κλιματισμού, ειδών υγιεινής αλλά και κήπου, μας περιμένουν όλους να βρούμε ό,τι ακριβώς επιθυμούμε. Τα νέα Try Me concepts σε ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και smart gadgets μας βοηθούν να επιλέξουμε την πιο συμφέρουσα για εμάς λύση, ενώ στις κατηγορίες χριστουγεννιάτικου στολισμού, Κήπου –BBQ και επίπλων μπορούμε να βρούμε ακόμα περισσότερη έμπνευση!

Η περιήγηση γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη, με πιο φιλική και φρέσκια σήμανση, ενώ η χρήση της τεχνολογίας για την εύρυθμη λειτουργία και τη διαχείριση του όγκου των πελατών, κάνει τη συνολική μας βόλτα στα Praktiker ακόμα πιο ξεκούραστη και απλή! Μάλιστα, στο κατάστημα διατίθενται 4 θέσεις parking ΑμεΑ, συμπεριληπτικό μπάνιο που διαθέτει και αλλαξιέρα για βρέφη, ενώ διαθέτει και μια συνεχώς εμπλουτιζόμενη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα. Το κατάστημα του Ηρακλείου βρίσκεται ήδη στη διαδικασία να γίνει και αυτό «Σπίτι Ανοιχτό», δηλαδή κατάστημα πιο φιλικό και προσβάσιμο στα ΑμεΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος προσβασιμότητας και συμπεριλήψης της Praktiker.

Σημειώνεται, πως η ομάδα του Praktiker Ηρακλείου αποτελείται από 50 έμπειρους εργαζόμενους  οι οποίοι συμμετέχουν τακτικά σε εκπαιδεύσεις, για την εξέλιξή τους, αλλά και για θέματα που αφορούν στο κατάστημα και την εξυπηρέτηση πελατών. Παράλληλα, η Praktiker στο Ηράκλειο συνεισφέρει ενεργά και παίρνει θέση σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία στηρίζοντας τον Δήμο, τοπικούς συλλόγους και ΜΚΟ, ενώ διοργανώνει τακτικά εθελοντικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η Praktiker επενδύει σταθερά στον εκσυγχρονισμό, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις. Ανοίγει τις πόρτες της για την τοπική κοινωνία Ηρακλείου και την καλεί να ανακαλύψει μοναδικές προσφορές από 24 έως και 26 Νοεμβρίου!

Τοποθεσία Καταστήματος
Καρτερού 22
71601, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.- 210 9940 000