ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πρεμιέρα στο Βερολίνο για το «Logan»

Το τέλος της αγωνίας για τους φαν του Wolverine πλησιάζει. Στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου (9 με 18 Φεβρουαρίου), η τρίτη ταινία με τον Hugh Jackman ως μεταλλαγμένο Λόγκαν θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα.

Logan

Μετά την «X-Men Origins: Wolverine» του 2009 και την «The Wolverine» του 2013, στην ταινία «Logan» o Hugh Jackman υποδύεται έναν Wolverine που τον έχουν πάρει τα χρόνια και τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του. Σκηνοθετεί ο James Magold και δίπλα στον Hugh Jackman δρουν ο Patrick Stewart και η Dafne Keen. Η ταινία θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ, πριν την είσοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις αρχές Μαρτίου.

Εκτός συναγωνισμού θα προβληθεί και η εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενη «συνέχεια» του Trainspotting της κινηματογραφικής μεταφοράς, το 1996, του μυθιστορήματος του Σκωτσέζου συγγραφέα Ίρβιν Γουέλς. Αν και το «T2 Trainspotting» θα έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες, η προβολή και αυτής της ταινίας στο φεστιβάλ του Βερολίνου χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές ως «παγκόσμια πρεμιέρα».