ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Πριν & μετά τον πλαστικό: 10 σούπερ σταρ & ο… Πούτιν!

Ποιες πλαστικές πέτυχαν και ποιες απέτυχαν παταγωδώς! Οι φωτογραφίες τα δείχουν όλα.

Οι πλαστικοί χειρούργοι εξηγούν τι συνέβη…

1. Ρενέ Ζελβέγκερ (2008 και 2014)

renee_zellweger

Τι έκανε: Πολύ μπότοξ στο μέτωπο. Βλεφαροπλαστική για να μεγαλώσουν τα μάτια και να είναι λιγότερο σκιστά. Ομως «κατέβηκαν» τα φρύδια. Φίλερ στα χείλη. Εμφυτεύματα στα μήλα προσώπου και «άδειασμα» από τα μάγουλα.

2. Αντζελίνα Τζολί (1991 και 2012)

angelina_jolie_1

Τι έκανε: Λέπτυνε τη μύτη και έκανε τοπικά μπότοξ στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια, γύρω από τα μάτια και στις ρυτίδες έκφρασης των χειλιών. Επίσης πρόσθεσε φίλερ στα μήλα προσώπου.

3. Μπιγιονσέ (1998 και 2014)

beyonce_33

Τι έκανε: Λέπτυνε τη μύτη και άνοιξε το χρώμα των ματιών. Ξάνθυνε τα μαλλιά και τα φρύδια. Εκανε λίγο μπότοξ στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια.

4. Μπέλα Χαντίντ (2009 και 2015)

bella-hadid

Τι έκανε: Φούσκωσε το πάνω χείλος (με φίλερ ή μόνιμο εμφύτευμα) και λέπτυνε τη μύτη. Λάβετε υπ’όψιν ότι σήμερα η μεγαλύτερη αδελφή του σούπερ μοντέλου Τζίζι Χαντίντ, Μπέλα, και η ίδια μοντέλο, είναι μόλις 17 ετών.

5. Γκουέν Στεφάνι (1996 και 2014)

gwen_stefani

Τι έκανε: Ρινοπλαστική. Φούσκωσε τα χείλη. Μίνι λιφτ στους κροτάφους. Μπότοξ σε όλες τις ρυτίδες έκφρασης.

6. Τζένιφερ Γκάρνερ (2001 και 2014)

jenifer_garner

Τι έκανε: Αυξητική με φίλερ στα μήλα προσώπου, βλεφαροπλαστική, μπότοξ γύρω από τα μάτια, ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, στις ρυτίδες έκφρασης των χειλιών. Ισως έχει προσθέσει λίγο φίλερ και στα χείλη.

7. Lady Gaga (2008 και 2013)

lady_gaga_4

Τι έκανε: Λέπτυνε τη μύτη και μείωσε το κόκκαλο, φούσκωσε τα χείλη και λίγο το σαγόνι. Επίσης έκανε μπότοξ στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια, γύρω από τα μάτια και στις ρυτίδες έκφρασης του χαμόγελου.

8. Κέιτ Μπέκινσεϊλ (1995 και 2013)

kate_backinsale

Τι ένακε: Αύξησε με φίλερ τα μήλα προσώπου, και έκανε μπότοξ στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια, γύρω από τα μάτια και στις ρυτίδες έκφρασεις του χαμόγελου.

9. Τέιλορ Σουίφτ (2007 και 2015)

taylor_souift

Τι έκανε: Βλεφαροπλαστική για να ανοίξει το βλέμμα της και ρινοπλαστική για να λεπτύνει η μύτη της.

10. Ούμα Θέρμαν (1990 και 2015)

uma_therman_0

Τι έκανε: Ρινοπλαστική και βλεφαροπλαστική. Αυξητική στα μήλα προσώπου με μόνιμα εμφυτεύματα, μπότοξ στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια και στις ρυτίδες έκφρασης του χαμόγελου. Επίσης φούσκωσε και τα χείλη.

+1. Βλαντιμίρ Πούτιν (δεκαετία 1990 και σήμερα)

putin_27

Τι έκανε: Μπότοξ στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια. Πρόσθεσε μήλα προσώπου και με το ίδιο φίλερ προσπάθησε να γεμίσει τους κύκλους κάτω από τα μάτια. Αν στη συγκεκριμένη περιοχή έβαζε υαλουρονικό οξύ το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο.

Πηγή: iefimerida.gr