ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Πρόγραμμα Δια βίου Μάθησης & Εκπαίδευσης στη ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ (Β’ Φάση)

Το Μουσείο της Εκπαίδευσης (ΜτΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την Α’ φάση του Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση στη Μουσειοπαιδαγωγική, ξεκινάει τη Β΄ φάση του Προγράμματος, διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων και 130 ωρών, με εξ αποστάσεως και δια ζώσης συμμετοχή, προσφέροντάς σας δυνατότητες επιλογής θέματος.

Πρόγραμμα Δια βίου Μάθησης & Εκπαίδευσης στη ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

Ελάτε να εκφράσετε αυθόρμητα μέσα από βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις, εικαστικά και μουσικά δρώμενα τις σκέψεις, τις ιδέες, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, και τα όνειρά σας, κάνοντας τα εκθέματα του Μουσείου να «μιλήσουν» με τη δική σας φωνή. Ζήστε την εμπειρία και αξιοποιήστε παιδαγωγικά τον ελεύθερο χρόνο σας μέσα σε ένα μουσειακό χώρο που ελκύει και εμπνέει, δημιουργώντας χωρίς άγχος με τρόπο θετικό και ευχάριστο.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για το πρόγραμμα επιλέγοντας το θέμα που σας ενδιαφέρει, με τη συμπλήρωση της αντίστοιχης αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του ΚΕ.Μ.Ε.Ι.Ε.Δ.Ε. http://www.thranio.org, ή απευθείας μέσω του συνδέσμου http://www.thranio.org/gr/component/chronoforms5/?chronoform=ekdilosiendiaferontos

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Προγράμματος στα τηλέφωνα 2831077576, 2831077052 και 6937002256 και στο email: mouseio@thranio.org.

Καθηγητής ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ
Διευθυντής Μουσείου της Εκπαίδευσης, Συντονιστής Δια Βίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πανεπιστημίου Κρήτης