ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόγραμμα «Γυναίκα και Άθληση» ξεκινά η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης

Άθληση και Γυναίκα: «Η δική μας ώρα χαλάρωσης κι ευεξίας, μέσα στη φρενήρη καθημερινότητα!»

Τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητα τους και  να αποκομίσουν τα σημαντικά, ψυχικά και βιολογικά, οφέλη που προσφέρει ο Αθλητισμός στη ζωή μας παρέχει η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Ρεθύμνης με το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού «Άθληση και Γυναίκα», το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων της για την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται καθημερινά   από τις 2 το μεσημέρι έως τις   9 το βράδυ στην αίθουσα  του Κεντρικού Κ.Α.Π.Η. (στην οδό  Μοάτσου 20) και θα περιλαμβάνει:   μυϊκή ενδυνάμωση κορμού,  άνω – κάτω άκρων,  ορθοσωματικές ασκήσεις, ασκήσεις ανακούφισης από πόνους σε αυχένα – μέση γόνατο-, πρόγραμμα ευεξίας & άσκησης 

Όπως επισημαίνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποστηρίζεται  από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής κι  έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών.  Στόχος είναι να τους παράσχει τα μέγιστα δυνατά οφέλη  όπως η βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, η ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού τους, η υγιής κοινωνικοποίηση και εκτόνωση κ.α.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  στο τηλέφωνο: 28310 50740 (εσωτ. 15,  κα Στρατουδάκη)  από τις  9 το πρωί έως και τις 3  το μεσημέρι.