ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Πρόγραμμα ΣΕΓΑΣ: «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους»

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ κάνοντας το επόμενο βήμα στο πλαίσιο στήριξης της ομάδας «Επιλεγμένοι αθλητές στίβου», υλοποιεί ένα νέο εξελιγμένο πρόγραμμα με τίτλο «ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ».

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία επιπλέον κινήτρων στους «Επιλεγμένους  αθλητές στίβου των Ενώσεων Αθλητικών Σωματείων»,  για τη βελτίωση των επιδόσεων τους και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των προπονητών. 

Το νέο αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει κοινές προπονήσεις επιλεγμένων αθλητών – αθλητριών των αναπτυξιακών ηλικιών, με έτη γέννησης 2006 –2009 και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετασχόντων.

Στις κοινές προπονήσεις συμμετέχουν αθλητές – αθλήτριες των ίδιων αγωνισμάτων π.χ. ταχύτητες, εμπόδια, μήκος, σφαιροβολία ή γενικότερα ρίψεις κ.λ.π.

Με την ευκαιρία της έναρξης στην Κρήτη του προγράμματος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους», θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος και η πρώτη προπονητική συγκέντρωση των επιλεγμένων αθλητών – αθλητριών της Κρήτης για τα αγωνίσματα δρόμων και αλμάτων, την Πέμπτη 20 Απριλίου ώρα 17.00 στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου, αρχικά στην αίθουσα τύπου και στη συνέχεια στον κεντρικό αγωνιστικό χώρο του σταδίου.

Αντίστοιχες προπονητικές συγκεντρώσεις θα γίνουν στα Χανιά τη Δευτέρα 24 Απριλίου για τους δρόμους ταχύτητας και την Τετάρτη 26 Απριλίου για τις ρίψεις.

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ θα προσφέρει ένα αγωνιστικό μπλουζάκι σε κάθε επιλεγμένο αθλητή – αθλήτρια

Συνημμένα ο πίνακας με τους επιλεγμένους αθλητές – αθλήτριες της Κρήτης.

Ο πίνακας είναι δυναμικός και θα ανανεώνεται ανάλογα με τις επιδόσεις των αθλητών – αθλητριών κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.