Προσφορά αγάπης από την Περιφέρεια για το πρόγραμμα “Μαζί Μπορούμε”

Την Τετάρτη το απόγευμα ήρθε να επισκεφτεί το χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Ρεθύμνου η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου κυρία Μαίρη Λιονή.

kefiap- (2)

Ήρθε με τα δώρα της Περιφέρειας και μοίρασε λαμπάδες σε 30 παιδιά. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα ωφελούμενα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμέΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, τα υπόλοιπα παιδιά που εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα καθώς και την ομάδα εφήβων που γίνεται σε συνεργασία με εθελοντές εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ Ρεθύμνου.

kefiap- (3)Τα παιδιά όλο χαρά πήραν τα δώρα τους και η κα Λιονή με την κα Καλλιόπη Κλάδου, Προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης που ήταν παρούσα στην επίσκεψη. Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν με γονείς, μέλη του Δ.Σ., θέματα που αφορούν τόσο το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμέΑ όσο και του Συλλόγου γονέων σε ότι αφορά τις επόμενες κινήσεις του για δράσεις και προοπτικές.

Επίσης συζητήθηκαν επόμενες φάσεις της συνεργασίας του ενεργού συλλόγου γονέων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου με την Περιφέρεια Κρήτης.

Επίσης υπήρξε μια γνωριμία με τους γονείς και ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Κέντρου από την υπεύθυνη του χώρου κα Λωρίνα Γκαράνη.

kefiap- (1)

Από την πλευρά του το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά την κα Λιονή για την στήριξη που μας παρέχει από τη θέση της ως Αντιπεριφερειάρχης σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση!