ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων στην 83η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι μπορούν να συμμετέχουν με δικό τους, δωρεάν αυτόνομο χώρο (ίχνος εδάφους) στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, με μόνη επιβάρυνση το κόστος ενοικίασης του εξοπλισμού, που ανέρχεται στα 17€ ανά τ.μ., πλέον ΦΠΑ. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.

Η 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από 8 – 16 Σεπτεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης: http://tif.helexpo.gr/. Η Έκθεση αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα, διεθνούς ακτινοβολίας εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας . Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει και παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων για την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και τη διατροφή-γαστρονομία, καθώς και συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμούς, και παράλληλα, φέτος όπου τιμωμένη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, με δεδομένο το βεληνεκές των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο αμερικανικό περίπτερο – Microsoft, Google, Cisco, Coca Cola και Lockheed Martin.

Καλούνται οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 83η ΔΕΘ με δικό τους περίπτερο, να εκδηλώσουν έως και την Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο, στο τηλέφωνο 28310 57330 (κ. Θοδωρής Τσαούλης), ή στο email info@eber.gr προκειμένου να τους αποσταλούν οι φόρμες αιτήσεων συμμετοχής τους οι οποίες θα διαβιβαστούν στην ΚΕΕ.

Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και τη δυναμικότητα των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.