ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόσκληση της ΝΙΚΗΣ για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς (συλλογή εφοδίων σε όλη την Ελλάδα)

Αγαπητοί φίλοι, η ΝΙΚΗ ξεκίνησε κεντρικά τη βοήθεια στους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας της Θεσσαλίας στέλνοντας 32 παλέτες εμφιαλωμένο νερό, που έχουν άμεση ανάγκη. Επεκτείνουμε την πρόσκληση βοήθειας στις Τοπικές Κοινότητες της ΝΙΚΗΣ σε όλη την Ελλάδα.

Καταβάλλεται προσπάθεια να συλλεχθεί βοήθεια σε εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, τρόφιμα μακράς διαρκείας. Σε δεύτερο επίπεδο ρουχισμός, κάλτσες, κουβέρτες. Υπάρχουν και ανάγκες σε φάρμακα, αλλά το θέμα αυτό χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση. Πάντως ζητούνται σίγουρα παυσίπονα.

Στο Ρέθυμνο, τα εφόδια συγκεντρώνονται στον χώρο της κυρίας Ευαγγελίας Γαγάνη, στον οδό Αποστόλου Αποστολάκη 14, στην περιοχή της Σαρακήνας (παραπλεύρως του 7ου Δημοτικού Σχολείου). Ώρες 11 π.μ. – 3 μ.μ. και το απόγευμα 5 – 7 μ.μ. (εκτός της ημέρας του Τιμίου Σταυρού, 14 Σεπτεμβρίου). Τηλέφωνο 6945366766.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη. Φυσικά κάποιοι ίσως έχουν ήδη κινητοποιηθεί να βοηθήσουν μέσω άλλων φορέων. Διαβεβαιώνουμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε για πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας, αλλά για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Ας ενωθούμε γι’ αυτόν τον κοινό σκοπό. Ο Θεός και η Παναγία των Μυριοκεφάλων μαζί μας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ “ΝΙΚΗ”
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ